WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Εγώ τι "μάρκα" είμαι;


9 Σεπτεμβρίου 2013

BRAND.jpg

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια εικόνα λανσάρετε;

Καθημερινά αναζητούμε αγαπημένα brand να μας πλαισιώνουν. Φοράμε ρούχα κάποιας μάρκας, επιλέγουμε συγκεκριμένα είδη στο σούπερ μάρκετ, προτιμούμε συγκεκριμένα πράγματα. Θα άξιζε ίσως τον κόπο να θέσουμε στον εαυτό μας και άλλα ερωτήματα. Για παράδειγμα: Εγώ, τι μάρκα είμαι; Τι είναι αυτό που πουλάω στους άλλους; Ποια είναι η εικόνα που λανσάρω; 

Η προσωπική μάρκα ξεκινά από μέσα, ποτέ απ' έξω. Μπορεί εξωτερικά να είναι όλα τέλεια, αλλά το εσωτερικό είναι αυτό που ξεχωρίζει το άτομο. Με άλλα λόγια,δεν εξαρτάται από τα ρούχα που βάζουμε ή από τη μίμηση άλλων ανθρώπων, αλλά από τη μετάδοση αυθεντικών αξιών που νιώθουμε δικές μας.

Επομένως, για να κατασκευάσουμε τη δική μας μάρκα πρέπει πρώτα από όλα να δούμε τι κρύβουμε στη ψυχή μας. Ο στόχος είναι να ανακαλύψουμε ό,τι πιο αυθεντικό υπάρχει μέσα μας. Η εξακρίβωση των αρετών και των αξιών μας κάνει μοναδικούς και μας επιτρέπει να κοινοποιήσουμε τη μοναδικότητα μας αυτή στους άλλους. Και πιστέψτε μας, η μοναδικότητα αυτή δεν "καμουφλάρετε" με κανένα brand.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.