WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Fall mood και στο σεξ;


10 Σεπτεμβρίου 2013

Μπορείτε να έχετε φθινοπωρινό κλίμα στο κρεβάτι σας;

Αν ναι με ποιον τρόπο και τί περιλαμβάνει;

Το φθινόπωρο είναι μία εποχή που το κρύο εμφανίζεται στην καθημερινότητά μας και που νυχτώνει νωρίτερα. Η διάθεση για εξόδους είναι πιο περιορισμένη σε σχέση με το καλοκαίρι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα λοιπόν να περνάτε περισσότερες ώρες στο σπίτι με το σύντροφό σας.

Μήπως πρέπει να τον "εκμεταλλευτείτε" λοιπόν;

Παραμελείστε για λίγο τις εξόδους και πείτε όχι ία  φορά στην πρόταση της φίλης σας για καφέ. Γυρίστε νωρίς σπίτι σας και δημιουργήστε μία ρομαντική ατμόσφαιρα, μαγειρέψτε ένα ελαφρύ φαγητό και φυσικά μην αμελήσετε το καλό κρασί. Χαμηλός φωτισμός και lounge μουσική είναι απαραίτητα. Εσείς φορέστε sexy και ταυτόχρονα κομψά εσώρουχα και από πάνω κάτι ανάλαφρο. Στείλτε του ένα μήνυμα νωρίτερα και πείτε του ότι θα μαγειρέψετε να φάτε κάτι μαζί. Δεν υπάρχει λόγος να του πείτε ξεκάθαρα τι σκέφτεστε. Με λίγα λόγια μην του σερβίρετε μασημένη τροφή, αιφνιδιάστε τον! Όταν μπει στο σπίτι να είστε σίγουρες ότι θα ενθουσιαστεί και θα πάρει αμέσως το μήνυμα. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να θέλει να περάσετε κατευθείαν στο κρεβάτι. Μην τον αφήσετε, όσο και αν δεν το παραδέχονται η "ταλαιπωρία" τους αρέσει. Φάτε ελαφρά, πιείτε καλό κρασί - και λίγο παραπάνω δεν βλάπτει, άλλωστε είστε σπίτι και το αλκοόλ αυξάνει την φαντασία- και συνεχίστε με ερωτικά παιχνίδια. Ζέστη στο μέρος δεν υπάρχει, η θερμοκρασία είναι ιδανική και πρέπει εσείς να την αυξήσετε. Τα προκαταρκτικά συμβάλλουν σε αυτό και φυσικά στο καλύτερο σεξ!

Καλά να περάσετε λοιπόν!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.