WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Έχω άγχος για το σεξ...Και γι αυτό δεν κάνω!


13 Σεπτεμβρίου 2013

SEX-MOOD.jpg

Εδώ ο κόσμος καίγεται και αλλού βαρκούλες ανεμίζουν...

Τα σχολεία άνοιξαν, φροντιστήριο τα παιδιά δεν έχουν εγγραφεί ακόμα, πιάνο, μπαλέτο, ζωγραφική κ.τ.λ  όλα εκκρεμούν. Η δουλειά ξεκίνησε δυναμικά και οι υποχρεώσεις πάλι παίρνουν με το έτσι θέλω όλο σας το χρόνο και την ενέργεια. Διάθεση για σεξ καμία και μεταξύ μας δικαίως. Όταν πέφτεις "νεκρή" στο κρεβάτι και βάζεις ξυπνητήρι, όπου το smartphone σου σε ενημερώνει πως σου μένουν μόνο 5 ώρες και 3 λεπτά για ύπνο, η ιδέα να μεταμορφωθείς σε ροζ γατούλα δεν περνά καν από το μυαλό σου. Δεν δίνεις ούτε μερικά δευτερόλεπτα από τα 3 λεπτά για να το ξανά σκεφτείς.

Κι όμως, κορίτσια, τι θα γίνει; Έτσι, θα κυλήσει η ζωή; 

Οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις της ζωής θα κυριαρχούν σ' όλους τους τομείς; Η ερωτική διάθεση, το παιχνίδι, το φλερτ με το σύντροφό σας ανήκουν στον παρελθόν; Το σεξ είναι επικοινωνία. Είναι το κλειδί μια υγιούς σχέσης. Αν λείπει καταλαβαίνετε ότι κάτι δεν πάει καλά.  Για το λόγο αυτό πρέπει να λάβετε δράση.

Για να ηρεμήσεις, φτιάξε μια λίστα με τις υποχρεώσεις σου για την επόμενη μέρα – αυτό θα σου δώσει μια αίσθηση ελέγχου και έτσι θα χαλαρώσεις, ώστε να μπεις στην κατάλληλη διάθεση. Εναλλακτικά (αν τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου έχετε αυτή την πολυτέλεια), μπορείτε να συναντηθείτε το απόγευμα. Το σεξ χρειάζεται ηρεμία. 

Βρείτε άλλους τρόπους για να καταπολεμήσετε τις υποχρεώσεις. Η αποχή από το σεξ δεν βοηθά σε καμία περίπτωση ούτε τη δική σας ψυχολογία αλλά και κατ' επέκταση τη σχέση σας. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.