WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πρωινό σεξ ή καφές;


14 Οκτωβρίου 2013

Αν επιλέξετε τον καφέ, μην ανησυχείτε γιατί δεν είστε οι μόνοι. 

Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα, στο ερώτημα σεξ ή καφές, το 53% των ερωτηθέντων επέλεξε το δεύτερο. Και όχι μόνο αυτό, γιατί εντάξει το πρωί λίγο-πολύ όλοι θέλουν μία κούπα καφέ για να συνέλθουν, το θέμα είναι πως υπάρχει πρόβλημα τόσο με τις άλλες ώρες της μέρας όσο και με το σεξ γενικότερα. Καθώς, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων μπροστά στο δίλημμα σεξ ή κάτι άλλο, επιλέγουν το άλλο. Γιατί τόση άρνηση για σεξ; 

Και δεν φτάνει μόνο αυτό, υπάρχουν και οι επικρατέστερες προτιμήσεις των ατόμων που θυσιάζουν γι΄αυτές το σεξ. 

  • Στην πρώτη θέση είναι ο ύπνος. Λογικό από την μία, καθώς όταν γυρνάς εξαντλημένος στο σπίτι σου ονειρεύεσαι, μαλακό στρώμα, ησυχία, ξεκούραση, πάπλωμα κτλ. Όμως, ποσό να κοιμηθείς και εσύ πια;
  • Το κινητό νικά την σεξουαλική μας ζωή. Το φανταζόσασταν αυτό; Οι ερωτηθέντες προτίμησαν να απέχουν μια εβδομάδα από το σεξ πάρα από το κινητό τους.
  • Κοπλιμέντα, φλερτ, ερωτικά λόγια. Οι γυναίκες έδειξαν να τα προτιμούν από το σεξ. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει χρόνος για το φλερτ. Να γοητεύσετε έναν άνδρα και εκείνος με τη σειρά να ανταποδώσει. Η ιεροτελεστία του έρωτα έχει χαθεί.
  • Το φαγητό γενικότερα είναι απόλαυση. Αρκετοί άνθρωποι λοιπόν προτιμούν την απόλαυση αυτή απ΄την σεξουαλική. Τι να κάνουμε; Γούστα είναι αυτά.
  • Το ίντερνετ. Αυτό έχει μια δόση λογικής. Γιατί σου λέει με βάζεις να διαλέξω μεταξύ ίντερνετ και σεξ. Αν σκεφτεί κανείς έξυπνα θα επιλέξει το πρώτο, καθώς του εξασφαλίζει και τα δύο. Δεν σου στερεί κανείς το cyber sex.
  • Τα νιάτα. Συγνώμη, αλλά εδώ δυσκολεύουν τα πράγματα. Ποιος μπορεί να πει όχι στα νιάτα; 
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.      

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.