WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η ζωή μας στα χέρια της "τύχης"


6 Νοεμβρίου 2013

a1.jpg

Δικά μας όνειρα και φιλοδοξίες χάνονται μέσα σε μια στιγμή και όλα αυτά επειδή δεν δείξαμε τη στιγμή εκείνη το απαιτούμενο θάρρος. 

Δυστυχώς, οι άνθρωποι πολλές φορές έχουν τόση λίγη πίστη στον εαυτό τους, ώστε δεν πιστεύουν στις σκέψεις και στις αποφάσεις τους και πρέπει να βασίζονται σε εξωτερικούς παράγοντες και σε παροτρύνσεις για να αποφασίσουν. Οι άνθρωποι αυτοί σκέφτονται θετικά όταν βρίσκονται με θετικούς ανθρώπους αλλά όταν μείνουν μόνοι τους τα ξεχνούν όλα και κλείνονται πάλι στις αρνητικές τους σκέψεις. Δεν διεκδικούν τα δικαιώματά τους από φόβο και μόνο για το τι θα πουν οι άλλοι. Δεν θέλουν να βρεθούν σε ηγετικές θέσεις. Πέφτουν στην παγίδα να κατηγορούν τη τύχη και να λένε πως είναι άδικο όταν από επιλογή τους μένουν πίσω. Με άλλα λόγια, επιτρέπουν στον εαυτό τους να κυβερνάται από τις περιστάσεις.

Τι γίνεται όμως στην αντίθετη περίπτωση; Όταν επιδεικνύουν θάρρος. 

Οι θαρραλέοι δημιουργούν τις περιστάσεις που εξυπηρετούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Το θάρρος είναι μια πράξη ενάντια στο φόβο. Θάρρος χρειάζεται κανείς όταν φοβάται. Ο φόβος είναι μέρος της καθημερινότητας μας για το λόγο αυτό χρειαζόμαστε καθημερινά το θάρρος ως αντίβαρο.

Να θυμάστε πως το θάρρος είναι εκείνο που ξεχωρίζει τους αδύναμους από τους δυνατούς και τους επιτυχημένους από τους αποτυχημένους. Μη φοβάστε τη ζωή, τολμήστε να αποτύχετε, να κάνετε λάθος, μόνο έτσι θα κερδίσετε εμπειρίες που θα σας κάνουν να βελτιωθείτε και να εξελιχτείτε ως άτομα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.