WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

8 ιδέες από το Pinterest που μας κάνουν να νιώθουμε «άχρηστες»


19 Νοεμβρίου 2013

axristes.jpg

Αρχικά, το Pinterest ανήκει στα social media.

Πρόκειται για το νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει στους χρήστες του να  «καρφιτσώνουν» τα αγαπημένα τους ευρήματα. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα online σημειωματάριο δημιουργίας bookmarks φωτογραφιών, sites κ.λπ. Όπως συμβαίνει και με τα άλλα κοινωνικά δίκτυα, το Pinterest επιτρέπει να μοιράζεστε το περιεχόμενο που αγαπάτε με τις επαφές σας, με λίγα κλικ. Ανοίγετε λοιπόν μπροστά σας ένα κόσμος γεμάτος νέες ιδέες που μπορείτε να αξιοποιήσετε ως πηγή έμπνευσης αλλά και γνώσης. Ωστόσο, όπως κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει και τα άλλα του. Υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες που ενώ φαίνονται παιχνιδάκι στην πράξη δεν είναι έτσι. Όχι μόνο δυσκολεύεσαι να μιμηθείς ή να δημιουργήσεις αυτό που σου προτείνει αλλά σε κάνει να νιώθεις και άχρηστος. "Γιατί εγώ δεν μπορώ να το πετύχω;", "Τι κάνω λάθος;"

Και επειδή δεν μας αρέσει να λέμε κάτι χωρίς αποδείξεις ακολουθούν παρακάτω μερικά παραδείγματα. 

[gallery-271256]

Βέβαια, για να μην είμαστε άδικοι με την προσπάθεια των ανθρώπων αυτών, θέλουμε να πούμε πώς με πολύ εξάσκηση κάποια στιγμή ίσως να τα καταφέρουμε και εμείς. Μέχρι τότε όμως,να πούμε συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους και να συνεχίσουν να μας δίνουν ιδέες (έστω και απλά για σχολιασμό).

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.