WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Έχουμε ανάγκη από αισιόδοξους φίλους στη ζωή μας


11 Δεκεμβρίου 2013

Ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον. Δεν μπορεί να ζει μόνος του. 

Μοιάζει προφανές αλλά δεν είναι γι' όλο τον κόσμο: η μοναξιά ευνοεί την απαισιοδοξία. Αυτό γίνεται γιατί το μοναχικό άτομο διαθέτει περισσότερο χρόνο για να αναλύει τα προβλήματά του, πράγμα που τα μεγαλοποιεί, και δεν έχει συνομιλητές για να μοιραστεί τις χαρές του, πράγμα που τις κάνει πιο εφήμερες.

Είναι εύκολο να αποδεχτεί: τα άτομα με εξαιρετικό ψυχικό τόνο περιβάλλονται συνήθως από πολύ κόσμο, με τον οποίο ανταλλάσσουν θετικά μηνύματα. Με αυτό τον τρόπο οι "μπαταρίες της αισιοδοξίας" είναι πάντα φορτισμένες.

Είναι σημαντικό ωστόσο να μας περιβάλλουν άτομα με θετικά, γεμάτα ενέργεια και αισιοδοξία. Ο λόγος είναι απλός. Τα άτομα που είναι μίζερα μας μεταδίδουν αρνητισμό.

Παρόλο που φαντάζει κάπως σκληρό ή άδικο, κάνε έναν κατάλογο με τα πρόσωπα που φέρνουν χαρά και ενθουσιασμό στη ζωή σου και με εκείνα που σου κλέβουν την ενέργεια.  Τώρα, επέλεξε σε ποιους θα επενδύσεις περισσότερο χρόνο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.