WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Tips για να φλερτάρετε σωστά!


13 Ιανουαρίου 2014

1524650_764450800249135_1117945344_n.jpg

Το φλερτ είναι υγεία. 

Είναι ωραίο συναίσθημα όταν τραβάς την προσοχή και δέχεσαι κομπλιμέντα που ανεβάζουν τόσο τη διάθεσή σου όσο και την αυτοπεποίθησή σου. Αν είστε λοιπόν εκτός παιχνιδιού καιρό τώρα, για διάφορους λόγους, ήρθε η στιγμή για μια θεαματική επάνοδο.

Πώς θα τα καταφέρετε; 

  • Κλέψτε την παράσταση: Όταν πρόκειται να βγείτε απ΄το σπίτι κάντε το σωστά. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και επιλέξτε να ντυθείτε όμορφα. Δεν είναι αναγκαίο να καταφύγετε σε υπερβολές.
  • Αρχίστε το φλερτ απ΄το διαδίκτυο: Είναι ο πιο ασφαλές τρόπος για να κάνετε τα πρώτα βήματα. Να πάρετε το βάπτισμα του πυρός που λέμε. Η ψευδαίσθηση που δημιουργεί η οθόνη του υπολογιστή σας σάς βοηθά να είστε πιο άνετες και χαλαρές να μιλήσετε και να ξεπεράσετε και τα όριά σας.
  • Τολμήστε να κάνετε κομπλιμέντα στους γύρω σας. Όχι απαραίτητα σ' έναν ενδιαφέρον άντρα σε κάποιο μπαρ αλλά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στόχος είναι να γίνει τρόπος ζωής ώστε να σας βγει φυσικά την κατάλληλη στιγμή.
  • Όταν χαλαρώσετε και αρχίσετε να πιάνετε το νόημα και μπείτε στο παιχνίδι, θέλει προσοχή για να αποφύγετε τυχόν μικρό λαθάκια. Για παράδειγμα, ποτέ δεν φλερτάρετε κάποιον που συνοδεύετε.
  • Επίσης, φλερτ, αλκοόλ και κινητό δεν συνδυάζονται. Για να γίνουμε πιο σαφείς, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές και να πλασάρετε μια εικόνα που δεν σας αντιπροσωπεύει. Ακόμα, το κινητό είναι επικίνδυνο γιατί θα καταλήξετε να στέλνετε μηνύματα σε πρώην αντί να κάνετε focus στις ενδιαφέρουσες παρουσίες της βραδιάς.
  • Αφήστε τον να κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση. Εσείς απλά εντυπωσιάστε.
  • Το νούμερο ένα είναι η ψυχική σας ηρεμία. Αν είστε καλά ψυχολογικά αυτό φαίνεται. Αναθεωρείστε όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας και βάλτε τα σε τάξη ώστε να βρείτε την αρμονία που έχετε ανάγκη.

Και κάτι τελευταίο, μην κυνηγάτε τον έρωτα, αφεθείτε στη διαδικασία και κάποια στιγμή θα σας βρει εκείνος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.