WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Είναι καλό να έχεις εμπειρίες στο σεξ ή όχι;


20 Ιανουαρίου 2014

1551649_766387840055431_1687364392_n.jpg

Πολλοί λένε πως κάθε άνθρωπος θα πρέπει να έχει εμπειρίες για να μην έχει απωθημένα. Ρωτάμε τώρα εμείς, στις πόσες εμπειρίες είσαι οκ; Μήπως ο αριθμός αυτός είναι υποκειμενικός; Από την άλλη τώρα, οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες που έχουν εμπειρία στο σεξ αλλά όχι και πολύ μεγάλη.

Η υπόθεση γι εμάς είναι αρκετά προσωπική. Κάθε γυναίκα έχει τα δικά της όρια. Μπορεί να θέλει να περάσει από διάφορες σχέσεις και να βιώσει πράγματα πριν καταλήξει σε μια και μοναδική αλλά πόσες σε αριθμό μόνο εκείνη ξέρει.

Ωστόσο, από μια μικρή έρευνα που κάναμε στο γραφείο καταλήξαμε πως ναι είναι καλό να έχει μια γυναίκα εμπειρίες. Και για την ακρίβεια τις εξής:

Εμπειρία με ένα άντρα διαφορετικής κουλτούρας, χώρας, φιλοσοφίας κτλ. Γιατί δηλαδή να είναι σωστή η παροιμία «παπούτσια απ΄τον τόπο σου και ας είναι μπαλωμένα»;

One night stand. Συμφωνήσαμε πως καλό θα ήταν μια γυναίκα να το ζήσει αλλά με όρους. Εκτός από το αυτονόητο για προφύλαξη, καταλήξαμε πως καλό θα ήταν να τον ξέραμε τον υποψήφιο.

Τελικά στα φιλικά μπαίνουν ή όχι τα καλύτερα γκολ; Εδώ το γραφείο διχάστηκε. Ακούστηκαν φωνές που υπερασπίστηκαν την φιλία και άλλες την στιγμή αδυναμίας. Θυμάστε το τραγούδι που λέει «που να γύρω το κορμί μου όταν γυρνάω απ΄τα μπαρ και απ΄τα ξενύχτια, που να βρω ένα φιλαράκι να μου πει πως μ’ αγαπάει στα αλήθεια» Ακριβώς, το friends with benefits δεν είναι και κακή ιδέα. Γιατί τελικά μπορεί να κινδυνεύετε να χάσετε τον έρωτα της ζωής σας στο όνομα της φιλίας.

Σεξ με μεγαλύτερο άντρα. Ακούστηκε με μια φωνή "Εννοείται, για την εμπειρία". Ωστόσο, δεν σας κρύβουμε πως προβληματιστήκαμε κιόλας. Καθώς η ηλικία μπορεί να είναι και παγίδα.

Το συμπέρασμα πάντως είναι πως κάθε γυναίκα δεν θα πρέπει να κάνει κάτι επειδή είναι μόδα, επειδή της το είπαν ή το έχει ακούσει. Είναι σημαντικό να ακολουθεί την καρδιά της. Είναι πολύ όμορφο να την φλερτάρουν και να γοητεύει. Το αν θα επιλέξει να κάνει σεξ με κάποιον γνωστό ή άγνωστο, καλό είναι για την ψυχική της ηρεμία να είναι σίγουρη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.