WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι 7 τύποι γυναικών και πώς επηρεάζουν τη σχέση μας


24 Φεβρουαρίου 2014

Αυτοί είναι οι τύποι 7 φιλενάδων μας που βγάζουν το αγόρια μας από τα ρούχα του, σύμφωνα με το koolnews.gr. Για δούμε τι γνώμη των αντρών... 

Η ψηλομύτα: Αχώνευτη, σνομπ και ακόμη και αν είναι πλούσια, είναι πολύ φτωχή σε τρόπους και επίπεδο. Φοράει την τελευταία λέξη της μόδας, διαχωρίζει τον μπαμπά της από τους υπόλοιπους άνδρες και το παίζει εναλλακτική και ταλαντούχα ενώ δεν μπορεί καν να δέσει τα κορδόνια της. Πρήζει τη φίλη της (και κοπέλα σου) ότι δεν είσαι αρκετά καλός για εκείνη, ενώ κάνει συνέχεια αναφορές για το πόσα λεφτά ξοδεύει και που βγαίνει. Την τελευταία φορά που της είπε ότι τα λεφτά είναι του μπαμπά της έμπηξε τα κλάματα και έκανε μια βδομάδα να συνέλθει, οπότε έχεις περάσει στο πατροπαράδοτο γράψιμο. Τι της την σπάει περισσότερο; Να γνωρίζεις κόσμο πολύ πιο πλούσιο από την ίδια.

Θετικά: Εκείνο το σπίτι στη Πάρο έχει γίνει πολύ χρήσιμο. Ειδικά όταν σας δίνει τα κλειδιά. Αρνητικά: Αν δεν κουβαλάς 2 κουτιά Panadol δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσεις πονοκέφαλο.

Η χοντρή με τα κόμπλεξ: Ναι είναι χοντρή και ναι στάζει δηλητήριο. Δεν την έχεις ακούσει ποτέ να λέει καλή κουβέντα για κανένα αλλά πάντα είναι μέσα στα χαμόγελα. Χαμόγελα που σκοτώνουν προφανώς. Προσπαθεί να βγάλει οποιαδήποτε άλλη άσχημη, σε λέει δούλο επειδή σου αρέσει η Νίνα Άγκνταλ και γι’ αυτή όλοι οι άντρες είναι χαμένοι υπόθεση. Κανονικά της αξίζει να την χτυπήσεις με τηγάνι και να της πεις να πάει να δει τα μούτρα της, αλλά κρατάς χαρακτήρα. Έχει ένα μπούλη γκόμενο που της κάνει τα χατίρια και έναν τύπο που γουστάρει από την Α’ Γυμνασίου και την γράφει κανονικότατα εδώ και χρόνια. Χαμένη υπόθεση, πολλά κιλά, μηδέν ενδιαφέρον. Στα τσακίδια να πάει.

Θετικά: Στηρίζει οποιαδήποτε τύπου γουρουνιά. Από junk food μέχρι βρώμικα. Αρνητικά: Φοράει κολλητές φόρμες. Έλεος το διάολο σου.

Η ανασφαλής: Φοβάται μέχρι και τα δημητριακά στο ντουλάπι της. Δέχεται διαρκώς τις μειώσεις από την ψηλομύτα και την χοντρή, αλλά αντί να τις στείλει στο διάολο κατεβάζει το κεφάλι σαν κουτάβι. Έχει θέματα με τους γονείς της, η αδερφή της είναι όμορφη και πετυχημένη και εκείνη απορεί ακόμη γιατί δεν την θέλουν οι γκόμενοι. Η αλήθεια είναι πως τη λυπάσαι λίγο, αλλά είναι τόσο loser που δεν κάνει τίποτα για τον εαυτό της. Τουλάχιστον, η κοπέλα σου σε έχει ενημερώσει πως τα πάει μια χαρά με τον δονητή της.

Θετικά: Δεν φέρνει πολλές αντιρρήσεις σε ότι κανονίζει η παρέα. Αρνητικά: Φεύγει από ότι έχει κανονίσει η παρέα επειδή παθαίνει κρίσεις πανικού.

Διαβάστε τους υπόλοιπους τύπους στο koolnews.gr. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.