WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Για ποια πράγματα οι γυναίκες κατηγορούνται περισσότερο απ' τους άντρες


11 Μαρτίου 2014

Picture11.png

Υπάρχουν μερικά πράγματα που στους άντρες συγχωρούνται ενώ στις γυναίκες όχι. 

Ο διαχωρισμός αυτός είναι τελείως αυθαιρέτως και βασίζεται σε κοινωνικές νόρμες που περνούν από γενιά σε γενιά. Ευτυχώς υπάρχει μια βελτίωση τα τελευταία χρόνια όμως παραμένουν ταμπού σε μεγάλο βαθμό ακόμα.

  • Το να έχει ένας άντρας πολλές στο "βιογραφικό" του τον κάνει πιο έμπειρο. Η δε ελληνίδα μάνα νιώθει τόση περηφάνια "Εμένα ο γιος μου...". Ας τολμήσει όμως να το πει αυτό για την κόρη της. Η γειτόνισσα ευκαιρία ψάχνει για να της κόψει την "καλημέρα" και να την κάνει βούκινο στη γειτονιά.
  • Η ακαταστασία σ΄έναν άνδρα σημαίνει "Εργένης μόνος ψάχνει". Η ακαταστασία σε μία γυναίκα σημαίνει ακαμάτα, ανοικοκύρευτη, τσαπατσούλα και κάπου εκεί παίρνει η μπάλα και την μάνα της.
  • Η κοιλίτσα σ΄ένα άντρα είναι γοητεία ενώ σε μια γυναίκα αιτία χωρισμού ή απιστίας.
  • Μια γυναίκα που θα μιλήσει δυναμικά και με τσαμπουκά θα θεωρηθεί εγωίστρια και επιθετική. Αντιθέτως ένας άντρας που θα μιλήσει με τον ίδιο τρόπο μάγκας και ηγέτης.
  • Το δικαίωμα στην ατεκνία το έχουν φυσικά και πάλι οι άντρες. Κανένας δεν θα κατηγορήσει κάποιον που δεν θέλει να κάνει οικογένεια, αντιθέτως θα βρεθούν πολλοί που θα ζηλέψουν το κοινωνικό status του "ελεύθερου πουλιού". Η γυναίκα όμως εγωίστρια και ανίκανη.
Εμείς ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε τις κοινωνικές αυτές διαφορές. Τι να πούμε τα συμπεράσματα δικά σας.  Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.