Σεξ με τον ex-...;

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

Τα λεγόμενα πισωγυρίσματα είναι γνωστά σ' όλες μας. 

Όλες λίγο-πολύ φρεσκοχωρισμένες δεν λέμε όχι για σεξ με τον πρώην μας. Υπάρχουν συναισθήματα, οικειότητα, γνωρίζει πώς να μας ικανοποιεί. Τώρα, θα αναρωτιέστε γιατί χωρίσατε; Αυτό είναι άλλη κουβέντα. Ωστόσο, το σεξ με τον πρώην κρύβει κινδύνους.

Τους εξής:

  • Δεν θα πρέπει να έχει συναισθηματικούς δεσμούς. Ναι, θα τα βρείτε στο σεξ αλλά όχι γενικώς. Θυμηθείτε τους λόγους που χωρίσατε.
  • Μην μιλάτε για το παρελθόν. Ζήστε το εδώ και τώρα. Φλερτ και σεξ. Συζητήσεις του τύπου "Θυμάσαι τότε..." ή "Αχ! πώς καταλήξαμε εδώ" δεν θα σας βγουν σε καλό. Εμείς σας το είπαμε!
  • Το σεξ έχει ημερομηνία λήξης. Ωραία "βολεύεστε" και οι δύο αλλά να ξέρετε πως σύντομα θα τελειώσει είτε γιατί κάποιος απ΄τους δύο θα βρει άλλον είτε γιατί κάποιος δεν θα αντέξει τη συναισθηματική φόρτιση.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως το σεξ με τον πρώην αν και είναι η εύκολη λύση δεν είναι και η καλύτερη. Χωρίσατε για κάποιον λόγο προσπαθήστε να μείνετε σταθεροί και οι δύο στην επιλογή σας. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πληγώσετε ο ένας τον άλλον. Σκεφτείτε το!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.