WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σεξ με τον ex-...;


17 Μαρτίου 2014

Τα λεγόμενα πισωγυρίσματα είναι γνωστά σ' όλες μας. 

Όλες λίγο-πολύ φρεσκοχωρισμένες δεν λέμε όχι για σεξ με τον πρώην μας. Υπάρχουν συναισθήματα, οικειότητα, γνωρίζει πώς να μας ικανοποιεί. Τώρα, θα αναρωτιέστε γιατί χωρίσατε; Αυτό είναι άλλη κουβέντα. Ωστόσο, το σεξ με τον πρώην κρύβει κινδύνους.

Τους εξής:

  • Δεν θα πρέπει να έχει συναισθηματικούς δεσμούς. Ναι, θα τα βρείτε στο σεξ αλλά όχι γενικώς. Θυμηθείτε τους λόγους που χωρίσατε.
  • Μην μιλάτε για το παρελθόν. Ζήστε το εδώ και τώρα. Φλερτ και σεξ. Συζητήσεις του τύπου "Θυμάσαι τότε..." ή "Αχ! πώς καταλήξαμε εδώ" δεν θα σας βγουν σε καλό. Εμείς σας το είπαμε!
  • Το σεξ έχει ημερομηνία λήξης. Ωραία "βολεύεστε" και οι δύο αλλά να ξέρετε πως σύντομα θα τελειώσει είτε γιατί κάποιος απ΄τους δύο θα βρει άλλον είτε γιατί κάποιος δεν θα αντέξει τη συναισθηματική φόρτιση.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως το σεξ με τον πρώην αν και είναι η εύκολη λύση δεν είναι και η καλύτερη. Χωρίσατε για κάποιον λόγο προσπαθήστε να μείνετε σταθεροί και οι δύο στην επιλογή σας. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πληγώσετε ο ένας τον άλλον. Σκεφτείτε το!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.