WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τips! Για να τραβήξεις το βλέμμα του


6 Ιουνίου 2014

10402424_847415901952624_3284307750748382075_n.jpg

Είναι γεγονός πως η εξωτερική εμφάνιση είναι αυτή που κερδίζει στην αρχή. Είναι η πρώτη εντύπωση. Παρόλα αυτά πολλές γυναίκες δεν θέλουν κάποιος να τις ερωτευτεί ή να τις πλησιάσει μόνο για τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά. Και έχουν δίκιο. Γιατί υπάρχουν κι άλλα πράγματα που αξίζουν τη σημασία τους. Πώς λοιπόν μπορεί μια γυναίκα να προσελκύσει εκείνον που την ενδιαφέρει χωρίς να βασιστεί στην εμφάνισή της;

  • Το χαμόγελο είναι πρώτο στη λίστα. Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες που γελούν. Τους στέλνει το μήνυμα ότι ξέρουν να απολαμβάνουν τη ζωή στο έπακρο και είναι κάτι που αναζητούν. Προσοχή! Μην περάσεις στο άλλο άκρο.

Η αυτοπεποίθηση είναι και αυτή ψηλά στη λίστα. Οι άντρες έλκονται από τις σίγουρες γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν. Προσπάθησε, λοιπόν, να διατηρήσεις την αυτοπεποίθησή σου όση ώρα μιλάτε, όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται.

  • Η αυθεντικότητα. Να είσαι ο εαυτός σου γιατί όλοι οι άλλοι είναι πιασμένοι έλεγε ο Oscar Wilde και φαίνεται έχει απόλυτο δίκιο. Δεν χρειάζεται να παριστάνεις κάποια άλλη για τον απλό λόγο, θα τον κερδίσει κάποια άλλη και όχι εσύ τελικά.
  • Η φιλική διάθεση. Για να σε προσεγγίσει κάποιος θα πρέπει να είσαι χαλαρή και φιλική. Με τον τρόπο αυτό τον βοηθάς να χαλαρώσει και εκείνος και να σε πλησιάσει.
  • Κι όμως το άρωμα μένει στη λίστα ως σταθερή αξία. Αν καταφέρεις να του ξυπνήσεις τις αισθήσεις την πρώτη φορά, θα σε σκέφτεται κάθε φορά που μυρίζει αυτό το άρωμα.
  • Μπορείς να είσαι λίγο πιο ευγενική από ότι θα έπρεπε. Αρκούν μερικά κομπλιμέντα για να καταλάβει το ενδιαφέρον σου. Οι άντρες τρελαίνονται να τους επιβεβαιώνει μια γυναίκα, ειδικά όταν του δίνουν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα ενδιαφέροντά τους και κυρίως τα κατορθώματα τους. 
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.