WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Tι θα κάνετε όσο διαρκεί το Μundial;


11 Ιουνίου 2014

Κορίτσια έφτασε η εποχή της ανάπαυλας και της ξεκούρασης! 

Αύριο είναι η επίσημη πρεμιέρα του Μundial και για ένα μήνα τα αγόρια σας ξεχάστε τα! Και εδώ που τα λέμε καλύτερα. Ένας μήνας αφιερωμένος σε σας και τις φιλές σας. Επιτέλους, θα δείτε τις παραστάσεις που θέλατε και δεν ερχόταν μαζί σας, θα συναντήσετε φίλους και γνωστούς που τόσο καιρό θέλατε αλλά μέσα στη δίνη της καθημερινότητας πάντα κάτι τύχαινε. Γενικότερα, μπορείτε να περάσετε ένα μήνα ανεμελιάς που θα σας ανανεώσει. Εμείς λοιπόν σκεφτήκαμε μερικές εναλλακτικές λύσεις για να είστε και οι δύο ευχαριστημένοι.

Δείτε το πρόγραμμα του Mundial και ρωτήστε τον ποιους αγώνες ενδιαφέρεται να δει. Μπορείτε να του προτείνετε πως τις μέρες εκείνες θα έχει διαθέσιμο το σπίτι για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τους φίλους τους όμως το μάζεμα του σπιτιού θα είναι δική του υπόθεση.

Ακόμα προτείνετε του να δει τον αγώνα έξω ή σε κάποιο φιλικό σας σπίτι. Έτσι, θα έχετε το σπίτι ελεύθερο να διοργανώσετε μία γυναίκεια βραδιά. Cocktails, κουβέντα γύρω από γυναικεία θέματα ακόμη και spa με φυσικές συνταγές μπορείτε να κάνετε.

Κάθε καλοκαίρι στην Αθηνά έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και άλλα δρώμενα που πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της πόλης. Μπορείτε να δείτε εδώ το πρόγραμμα από το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει.

Εμείς πάντως σας προτείνουμε να οργανώσετε και ένα τριήμερο με τις φίλες σας αν είναι εφικτό. Είναι κάτι που σίγουρα έχετε καιρό να κάνετε και θα σας ανανεώσει. Θα γεμίσετε τις μπαταρίες και επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας πιο ανανεωμένες και γεμάτες ενέργεια.

Τέλος, μπορείτε να δώσετε στο ποδόσφαιρο μία ευκαιρία. Παρακολουθήστε μαζί του κάποιους αγώνες. Μαγειρέψτε κάτι για τους δύο σας, εφοδιαστείτε με μπύρες και κάντε του έκπληξη. Δείτε εδώ το πρόγραμμα και διαλέξτε τον αγώνα που θα θέλατε. Μην ξεχνάτε πως φέτος παίζει και η Εθνική μας. Σίγουρα θα το απολαύσει και θα εκτιμήσει την προσπάθεια σας να ασχοληθείτε με κάτι που τον ενδιαφέρει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.