WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Mundial 2014: Οδηγός Παρακολούθησης


22 Ιουνίου 2014

Αντροπαρέα στο σπίτι σας: Πώς θα αποφύγετε το δράμα ενός αθώου!

Από την Ινώ Κοέν.

Πίτσες, μπύρες, τσιγαρίλα, ουρλιαχτά, οδηγίες στον προπονητή από τον καναπέ. Στην περίπτωση αυτή έχετε τις δύο επιλογές:

1. Βγαίνετε έξω με τις φίλες σας. Μπανάλ. Βαρετό. Ο πλανήτης των γυναικών.

2. Μένετε μέσα. Είστε η μοναδική γυναίκα στο σπίτι; Εκμεταλλευθείτε το φαλοκρατικά. ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ να πάτε έστω και μια φορά στην κουζίνα, ήρθε το τέλος σας. Όταν σας ζητάνε κάτι, το παίζετε κουφή ή εφαρμόστε το εξής σύστημα: Κρατάτε το κινητό στο αυτί κάνοντας ότι μιλάτε , τη στιγμή ακριβώς που το βλέμμα τους να στρέφεται σε εσάς και τα χείλη τους αρχίζουν να κουνιούνται. Σηκωθήτε και πηγαίνετε στο μπαλκόνι. Κρατήστε το διάλογο ζωντανό μέχρι κάποιο θύμα να πάει να φέρει τις πολυπόθητες μπίρες (Άει-Φερ Μάνατζερ).

Απολαύστε τον αγώνα, γιατί το ποδόσφαιρο έχει πολλές χάρες, μιλάω για μεγάλες ξένες ομάδες, όχι Πανκολοπετινιτσιακό εναντίον Αστέρα Κοπανακίου.

Θα ανακαλύψετε τις χάρες αυτές, στην αρχή, όταν παίζονται οι εθνικοί ύμνοι των ομάδων και η κάμερα ζουμάρει στον κάθε ποδοσφαιριστή. Διαλέξτε προσεκτικά ομάδα, σημειώστε τα νούμερα που προτιμάτε. Χτές διάλεξα την Ολλανδία και συγκεκριμένα τα 5, 7 και 9 (έβαλε και δύο γκόλ).

Αν βαριέστε στη διάρκεια του αγώνα, πολύ λογικό άλλωστε, έχετε δίπλα σας περιοδικά. Επίσης ευκαιρία είναι να φτιάξετε τα νύχια σας. Αν πρόκειται να ενδώσετε στον πειρασμό της πίτσας, φροντίστε να μην έχετε φάει τον αγλέωρα το μεσημέρι και να έχετε καλής ποιότητας κρασί, εννοείται μόνο για προσωπική σας κατανάλωση, αφήστε τους άλλους να ρεύονται με τις μπίρες.

Και το ωραίο τελευταίο: Ομάδες που αξίζει να προσέξετε.

01-olivier-giroud_105453734006_gallery_max

Γαλλία: Olivier Giroud. Ετών 27. Ζυγός.

Δεν έχει αφήσει περιοδικό που να μην ποζάρει. Πρόσφατα φωτογραφήθηκε ημί-γυμνος στο εξώφυλλο του γκέι γαλλικού περιοδικού Tetu. Romantic status: Παντρεμένος από το 2011. Κυκλοφόρησε ότι τα είχε με Αμερικάνα μοντέλο και αναγκάστηκε να ζητήσει ξεφτίλας δημόσια συγνώμη από την οικογένειά του.

02-gerard-pique_105452845750_gallery_max

Ισπανία: Gerard Piqué. Ετών 27. Υδροχόος.

Romantic status: Είναι με τη Σακίρα. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του video του Μουντιάλ 2010 και από τότε είναι κολλητοί. Φέτος κάνανε ένα αγοράκι.

03-claudio-marchisio_105458545652_gallery_max

Ιταλία: Claudio Marchisio Ετών: 28. Υδροχόος

Οι Ιταλοί τον φωνάζουν «το Πριγκιπόπουλο». Τα γαλάζια μάτια του, όταν τα βλέπουνε ζαλίζονται. Romantic status: Παντρεμένος με την Roberta Sinopoli από το 2008.

08-kyle-beckerman_105456993768_gallery_max

Αμερική: Kyle Beckerman. Η Έκπληξη. 32 ετών (μεγάλος). Ταύρος. Δήλωσε ότι εμπνεύστηκε το look του από τον Bob Marley.

Romantic status: Φέτος παντρεύτηκε τη φίλη του με την οποία είχε μακροχρόνια σχέση. Λέγεται Kate Pappas. Τη ζήτησε σε γάμο γονυπετής όταν είχαν πάει εκδρομή για hiking.

10441982_589608105344_8149971219662303928_n1

H νύφη είπε ότι ήταν Γάμος Αλά Ελληνικά (My Big, Fat Greek Wedding).

Κάθε blog που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να τον αναφέρει.

cristiano-ronaldo-wink-292669304

Πορτογαλία. Αναπόφευκτα. Christiano Ronaldo. Ετών 29. Και αυτός Υδροχόος.

Τα είχε με όλες. Ενδεικτικά αναφέρω την τσουλίτσα-Kim-Kardashian και τη δίμετρη Maria Sharapova. Τώρα είναι με τη Ρωσίδα μοντέλο Irina Shayk, και φωτογραφήθηκε μαζί της στο εξώφυλλο της ισπανικής Vogue Spain.

irina-shayk-cristiano-ronaldo-vogue-spain01

Όσο για την Εθνική Ελλάδας, το επίπεδο είναι η μέρα (Ronaldo) με τα μεσάνυχτα (Καραγκούνης). Ευτυχώς υπάρχει ο Σαμαράς.

cf83ceb1cebcceb1cf81ceaccf82 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.