WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να είναι σέξι;


26 Ιουνίου 2014

Τι θεωρεί ένας άντρας σέξι σε μία γυναίκα; 

Είναι δύο ερωτήματα που απασχολούσαν, απασχολούν και θα συνεχίσουν να απασχολούν κάθε γυναίκα. Το να γοητεύει και να σαγηνεύει έναν άντρα είναι κάτι που θέλει και επιδιώκει. Πολλές φορές όμως δεν ξέρει τον τρόπο. Μεταξύ μας δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών θεωρούν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σέξι από αρχαιοτάτων χρόνων. Συνεπώς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε σ΄αυτά. Η κάθε γυναίκα όμως με βάση την προσωπικότητά της θα κρίνει εκείνη σε πιο βαθμό και με ποιον τρόπο θα επιλέξει να δείχνει σέξι. 

Όσον αφορά όμως τους άντρες συνεχίζουν να θεωρούν ως σύμβολα του σεξ έχουν τα εξής γνωστά χαρακτηριστικά:

  • Το πλούσιο στήθος.
  • Οι χυμώδεις καμπύλες.
  • Στρογγυλοί Γοφοί και η μικρή Μέση
  • Το ύψος. 
  • Τα μακριά μαλλιά.
  • Το έντονο βλέμμα.
  • Το γυμνασμένο και καλλίγραμμο κορμί.
  • Τα αισθησιακά χείλη.
  • Τα ψηλά πόδια. 

Μπορεί να σας κάνει έκπληξη γιατί θα περιμένατε στη λίστα να ήταν η έντονη προσωπικότητα, το χιούμορ, η εξυπνάδα κτλ. Η αλήθεια είναι πως και αυτά παίζουν το ρόλο τους αλλά όποιον άντρα και αν ρωτήσετε πρώτα απ' όλα θα σας πει κάτι απ΄τα παραπάνω. Και όχι άδικα όπως λένε οι ανθρωπολόγοι και κοινωνιολόγοι καθώς όλα τα παραπάνω σύμβολα δείχνουν πως το θηλυκό μπορεί να φέρει στον κόσμο υγιή παιδιά. Αν λοιπόν σκεφτούμε πως το σεξ σχετίζεται με αρχέγονα ένστικτα η παρατήρηση αυτή είναι αληθής. 

Σε κάθε περίπτωση όμως μία γυναίκα δείχνει σέξι όταν νιώθει καλά με τον εαυτό της. Βλέπουμε πολλές φορές στο δρόμο γυναίκες που δεν έχουν τις προδιαγραφές των μοντέλων κι όμως έχουν τόση αυτοπεποίθηση και έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους σε τέτοιο σημείο που αυτό φαίνεται και ακτινοβολεί. Απ΄την άλλη πάλι υπάρχουν πολύ όμορφες γυναίκες που δεν μπορούν να αναδείξουν τη φυσική τους ομορφιά καθώς νιώθουν αμήχανα, φοβούνται ή είναι ανασφαλείς. Η συμβουλή μας βρείτε τα με τον εαυτό σας και στη συνέχεια επιλέξτε ποια απ΄τα παραπάνω χαρακτηριστικά θα επιλέξετε να τονίσετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.