WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η ζωή σας "ποδήλατο"...


2 Αυγούστου 2014

Ακόμη και στις διακοπές.

Είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια οι ποδηλάτες έχουν αυξηθεί. Θέλετε να είναι μια νέα μόδα ή η οικονομική κρίση το ζητούμενο πάντως είναι πως στους δρόμους της πόλης συναντάμε όλο και πιο συχνά ανθρώπους να μετακινούνται με τα ποδήλατά τους.

Μεταξύ μας καλύτερα. Αν αναλογιστούμε το καλό που κάνουμε στο περιβάλλον αλλά και στην υγεία μας.  

Αρχικά, το ποδήλατο είναι μέσα στα πιο top είδη γυμναστικής. Όποτε δεν χρειάζεται να πληρώνετε τις συνδρομές στα γυμναστήρια. Επίσης, είναι τέλεια άσκηση για τους γλουτούς.

Εκτός όμως απ΄τα οφέλη στο κορμί σας, έχει οφέλη και στην ψυχολογία σας. Σκεφτείτε μόνο πως με το ποδήλατο γλιτώνετε την κίνηση, τα τέλη κυκλοφορίας, την ασφάλιση κτλ. Ειδικά για όσους μένουν στο κέντρο της πόλης και δεν χρειάζεται να κάνουν καθημερινά μεγάλες αποστάσεις είναι ότι πρέπει.

Τέλος, είναι στιλ. Στο Άμστερνταμ και γενικότερα στο εξωτερικό το ποδήλατο είναι τρόπος ζωής. Και μεταξύ μας ευτυχώς που πλέον αποτελεί στιλ και στην Ελλάδα. Κυκλοφορούν ποδήλατα που είναι πραγματικά υπέροχα. Σε παστέλ αποχρώσεις, vintage με δερμάτινες λεπτομέρειες προσφέροντας μια διαφορετική πινελιά στην καθημερινότητά μας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.