Είστε ακόμη η "πριγκίπισσα" του μπαμπά;

Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014

Είναι γνωστή η σχέση που έχει κάθε κόρη με τον μπαμπά της. Μια σχέση αγάπης και εξάρτησης. Μεγαλώνει πιστεύοντας πως ο μπαμπάς της είναι ο καλύτερος άντρας του κόσμου και με βάση το πρότυπο αυτό, αναζητά τον ερωτικό της σύντροφο. Ξέρει πως ό,τι κι αν συμβεί στη ζωή της, ο μπαμπάς της θα είναι πάντα δίπλα της. Δεν πρόκειται να την πληγώσει ποτέ. Είναι η αδυναμία της. Μια αδυναμία που ίσως την κρατά πίσω στη ζωή.

Τώρα, αναρωτηθείτε είστε ακόμα η "πριγκίπισσα" του μπαμπά σας ή έχετε μεγαλώσει; 

  •  Μιλάτε στο τηλέφωνο κάθε μέρα. Μπορεί να πνίγεστε στη δουλειά, να έχετε ραντεβού, υποχρεώσεις, deadlines, όμως πάντα βρίσκετε λίγο χρόνο για να του πείτε μια γλυκιά καλήμερα.
  • Όταν γυρνάτε στο σπίτι τρέχετε στην αγκαλιά του. Ξέρετε πως θα βρείτε ασφάλεια και ηρεμία. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σας πειράξει.
  • Όταν έχετε πρόβλημα, θα πάρετε πάντα τον μπαμπά σας. Από το ότι μείνατε από λάστιχο, μέχρι το ότι χωρίσατε ή δεν βρίσκετε το αγαπημένο σας ζευγάρι παπούτσια.
  • Είναι ο "μπαμπάς σας". Αν μπορούσατε να ακούσετε τον τόνο της φωνής σας όταν μιλάτε για εκείνο ή όταν του απευθύνετε το λόγο θα καταλαβαίνατε αμέσως τη διάκριση που υπάρχει σε σχέση με τη μαμά. Μπορεί η μάνα να είναι μόνο μία, αλλά είναι ο "μπαμπάκας μου"...
  • Είναι ο καλύτερος από όλους. Έχετε σχεδόν σπάσει τα νεύρα του συντρόφου σας να λέτε κάθε φορά «εμένα ο μπαμπάς μου αυτό» κι «εμένα ο μπαμπάς μου το άλλο». Ο μπαμπάς σας έχει ανεβάσει τόσο πολύ τον πήχη του τι πρέπει να εστί άντρας που όποιος σας κλέψει την καρδιά ξέρει ότι έχει έναν μεγάλο αντίπαλο να νικήσει.

Τελικά είστε ακόμα το κορίτσι του μπαμπά;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.