WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

7 απλά πράγματα που θα σας φέρουν την μεγάλη πρόκληση


25 Αυγούστου 2014

Έρχεται μια στιγμή στη ζωή που νιώθετε πως η καθημερινότητά σας δεν έχει νόημα. Δεν κάνετε και κάτι extreme ώστε να σας δώσει μια άλλη νότα. Σε γενικές γραμμές το αίσθημα αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο ούτε παράλογο. Μπαίνετε στη δίνη της καθημερινότητας που σας παρασύρει ξεχνώντας πως τα απλά πράγματα είναι αυτά που έχουν σημασία.

  1. Αρχικά, ξεκινήστε από το να εκτιμάτε όλα όσα έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα. Χαζεύοντας στο Instagram τα προφίλ φίλων και γνωστών μπορεί να δείτε φωτογραφίες από ταξίδια, ξέφρενα ξενύχτια, υπέροχα τοπία που αυτομάτως θα σας βάλουν σε μια διαδικασία σύγκρισης. "Μήπως τελικά η ζωή μου είναι πεζή;" ,"Μήπως μου λείπουν πράγματα;", "Μήπως αν είχα περισσότερα λεφτά, ίσως όλα να ήταν διαφορετικά;" Τα ερωτήματα αυτά είναι ό,τι πρέπει για να σας βάλουν σε μία διαδικασία κινητοποίησης. Προσέξτε όμως μην πέσετε στην παγίδα της ζήλιας και της ηττοπάθειας. Εκτιμήστε όλα αυτά που έχετε καταφέρει ως τώρα και δείτε τι μπορείτε να κάνετε. 
  2. Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους γύρω σας. Μην διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Να είστε πιο ανοιχτοί σε κοπλιμέντα αλλά και να κάνετε και εσείς. Είναι ωραίο να πείτε σ΄ένα φίλο σας μια γλυκιά κουβέντα ή ένα ευχαριστώ στους γονείς σας.
  3. Νιώστε πιο άνετα με τον εαυτό σας. Πότε δεν είναι αργά να αρχίσετε να φροντίζετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας. Γυμναστείτε, υιοθετήστε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής, περιποιηθείτε το πρόσωπό σας αλλά και την εξωτερική σας εμφάνιση. Η συνήθεια αυτή θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση.
  4. Αναζητήστε τους παλιούς σας φίλους. Η ρουτίνα σας έχει κάνει να χάνετε την επαφή με ανθρώπους που αγαπάτε. Είναι ωραίο να επιδιώξετε μια συνάντηση μαζί τους. Να θυμηθείτε τα παλιά αλλά και να μοιραστείτε τα νέα σας.
  5. Κάντε κάτι μικρό μέσα στη μέρα σας. Μπορεί να έχετε φορτωμένο πρόγραμμα ή μια δύσκολη μέρα αλλά μικρή πινελιά αρκεί για να σας φτιάξει τη διάθεση. Φορέστε τα αγαπημένα σας ρούχα, βάλτε ένα καινούριο άρωμα ή ακούστε ένα ωραίο κομμάτι.
  6. Μάθετε κάτι νέο. Αναζητήστε πληροφορίες, ξεκινήστε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, ένα νέο χόμπι. Θα σας ανανεώσει και θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης.
  7. Αν νιώθετε πως μεγαλώσατε τότε θυμηθείτε πράγματα που κάνατε μικρά και αφιερώστε μία μέρα στις παιδικές σας δραστηριότητες.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.