WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

7 tips για να οργανώσετε το σωστό bachelorette party


27 Αυγούστου 2014

Τα bachelorette parties έχουν τα μικρά μυστικά τους και αν οργανωθούν σωστά τότε μένουν αξέχαστα σ΄όλους.

Για όλες τις γυναίκες έρχεται κάποια στιγμή που θα βρεθούν σε ένα bachelorette ή θα πρέπει να το οργανώσουν ή στην καλύτερη περίπτωση θα φτάσει η ώρα που θα περάσουν τέλεια στο δικό τους.

Οι ιδέες για party μεταξύ γυναικών είναι πολλές, χωρίς να περιλαμβάνουν απαραίτητα strip shows με άνδρες. Οι γυναίκες άλλωστε ξέρουν να περνούν καλά και χωρίς αντρική παρέα. Στο σπίτι μιας φίλης, σε ένα spa, πηγαίνοντας μια διήμερη εκδρομή ή περνώντας μια ολόκληρη μέρα όλες μαζί για shopping, beaute, μετά για καφέ, φαγητό και τέλος σινεμά για ταινία σε ιδιωτική προβολή.

Για να οργανώσετε λοιπόν ένα επιτυχημένο bachelorette party  θα πρέπει να γνωρίζετε τις εξής βασικές αρχές:  

  • Nα έχετε στο μυαλό σας πάντα την νύφη. Μπορεί στην πορεία να ενθουσιαστείτε με την οργάνωση και να χάσετε τον προσανατολισμό σας επιλέγοντας πράγματα που αρέσουν σε σας. Είναι για εκείνη η μέρα αυτή μην το ξεχνάτε!
  • Κρατήστε μία ισορροπία. Ναι, να έχετε στο μυαλό σας το προσωπικό γούστο της νύφης αλλά να μην είναι και τελείως προσωποκεντρίκο το party γιατί απλούστατα δεν θα περάσει κανείς καλά. Προσπαθήστε να υπάρχει κάτι που να αρέσει σ΄όλους. Σας είπαμε πως δεν είναι εύκολη η οργάνωση.
  • Το budget είναι κάτι που θα πρέπει να συμφωνηθεί απ΄την αρχή ώστε να γίνει ο σωστός προγραμματισμός. Το μέρος παίζει και αυτό τη σημασία του αλλά εξαρτάται από το τι είστε διατεθειμένοι να δώσετε. Θα μπορούσατε να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να κλείσετε μια μέρα σε ένα πολυτελέστατο σπα.
  • Ένα ακόμα μυστικό επιτυχίας είναι η ποικιλία. Είναι ωραίο να υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της μέρας αυτής.
  • Φυσικά και το φλερτ έχει θέση σ΄ένα bachelorette party. Το ερωτικό παιχνίδι θα δώσει ενδιαφέρον στη βραδιά.
  • Προσοχή στην εμφάνιση! Αν στο πρόγραμμα υπάρχει βραδινή διασκέδαση και γενικότερα είναι πιο glamorous το concept τότε θα πρέπει και το outfit σας να είναι ανάλογο. Μην διστάσετε να είστε υπερβολικές! Αν τώρα έχετε επιλέξει να ταξιδέψετε ή το πρόγραμμα απαιτεί πιο casual εμφάνιση μπορείτε τότε πολύ απλά να φτιάξετε μπλουζάκια με έξυπνα logo που θα μαρτυρούν το party σας.
  • Τέλος, ποιος είπε πως το bachelorette party πρέπει να κρατά μόνο μια μέρα. Οργανώστε μια πλούσια εβδομάδα και περάστε τέλεια με τις φίλες σας. Επιλέξτε προς το τέλος της εβδομάδας να βάλετε τις πιο χαλαρές δραστηρίοτητες. Σπα, περιποίηση προσώπου και σώματος ώστε να είστε όμορφες και λαμπερές την ημέρα του γάμου!
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.