WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ήρθε η στιγμή για την πρώτη φθινοπωρινή ανάπαυλα...


22 Οκτωβρίου 2014

Είναι σημαντικό να εκμεταλλεύεστε αυτά τα μικρά διαλείμματα και να παίρνετε χρόνο απ΄τη δίνη της καθημερινότητας. 

Όλη την μέρα βιώνετε τις συνέπειες του έντονου stress το οποίο σταδιακά απορροφά την ενέργειά σας. Τις μέρες λοιπόν αυτές επιλέξτε να ξεκουραστείτε. Απολαύστε τις ώρες ηρεμίας στο σπίτι σας. Διαβάστε το αγαπημένο σας βιβλίο. Βγείτε έξω και επιδιώξτε να δείτε φίλους που έχετε καιρό. Επιλέξτε να κάνετε πράγματα που θα σας ανανεώσουν και θα σας γεμίσουν ενέργεια.

Εμείς πάντως σας προτείνουμε να οργανώσετε μία μίνι απόδραση. Ο λόγος είναι πως οι είμαστε ξεκομμένοι από τη φύση κι αυτό συχνά μας κάνει να αισθανόμαστε σαν εξωγήινοι στον ίδιο μας τον πλανήτη. Ακόμα, κι αν πιστεύουμε ότι η παιδεία και ο πολιτισμός έχουν αναπληρώσει το πιο ζωώδες και ενστικτώδες μέρος του εαυτού μας, εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε την επαφή με το φυσικό περιβάλλον.

Η φασαρία, οι φάκελοι που εκκρεμούν, τα meetings, οι ήχοι της πόλης, το άγχος, τα νεύρα, όλα δια μαγείας περνούν μόνο αν βρεθούμε για λίγο στη φύση. Είναι το μέρος που νιώθουμε προστατευμένοι πώς τίποτα από όλα αυτά δεν μπορεί να μας βλάψει. Για το λόγο αυτό επιλέξτε έναν κοντινό προορισμό και αποδράστε έστω και για μία ημέρα. Με την ευωδία της εξοχής, τον καθαρό αέρα, την ησυχία την διακοπτόμενη μόνο από ζωύφια ή το θρόισμα των φύλλων, ξαναβρίσκουμε τη δική μας φύση, την εγκαταλειμμένη πολύ μακριά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.