WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ποιο είναι το πιο δυνατό σας σημείο;


12 Νοεμβρίου 2014

Πολλές φορές στη ζωή δεν κερδίζει η φυσική ικανότητα. Ναι, μεν μιλάμε για βιοπάλη μόνο που στην πράξη οι μύες δεν έχουν θέση στην καθημερινότητα.

Ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να χρησιμοποιεί τα δυνατά του σημεία για να πετύχει διάφορους στόχους. Όμως, δεν θα πρέπει να ξεχνά πως το δυνατό του σημείο είναι το μυαλό του. Για το λόγο αυτό είναι καλό να μάθει να το χρησιμοποιεί. Αυτό μπορεί να το πετύχει αν αντιληφθεί το μυαλό του ως ένα μυ που για να δυναμώσει χρειάζεται εξάσκηση.

Τι θα λέγατε λοιπόν αν από εδώ και πέρα κάνετε την ιδέα αυτή στόχο σας; Να προσπαθείτε καθημερινά να εξασκείτε το μυαλό μας σε κάθε επίπεδο, στην ταχύτητα, την ανάλυση, τη σύνθεση, την παρατήρηση, στη φαντασία κ.λ.π.

Είναι πρόκληση και κρύβει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η υλοποίησή της. Γιατί θα μπορέσετε να διευρύνετε τη σκέψη σας θέτοντας σε καλύτερες βάσεις τη ζωή σας. Αν ακόμα δεν έχετε πεισθεί για τη δύναμη του μυαλού και της σκέψης το παρακάτω πείραμα ίσως να αλλάξει τη γνώμη σας.

Ο Ιάπωνας επιστήμονας, Dr. Masaru Emoto, επιχείρησε κάτι που μέχρι σήμερα φαινόταν αδιανόητο: να αποδείξει ότι το νερό είναι μια ζωντανή οντότητα που ανταποκρίνεται συνειδητά όχι μόνο στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος του αλλά και στις ανθρώπινες ψυχικές ενέργειες.

Με τη βοήθεια της σύγχρονης επιστήμης και επιστρατεύοντας ένα προηγμένο τεχνολογικά όργανο, τον Αναλυτή Μαγνητικού Συντονισμού, ερευνά την κρυσταλλική μορφή του νερού και αποτυπώνει φωτογραφικά τις αλλαγές που επιφέρουν σ” αυτήν οι ποικίλες περιβαλλοντολογικές και ανθρώπινες επιδράσεις. Μέσα λοιπόν στα πειράματα που έκανε, ήταν κι ένα που προσπάθησε να δείξει πως η ανθρώπινη σκέψη επηρεάζει την κρυσταλλική μορφή του νερού. Πήρε λοιπόν σταγόνες νερού, τις έβαλε σε δοχεία και προσπάθησε να τις επηρεάσει με θετικές σκέψεις, αγάπη, ευχαρίστηση, ευγένεια κτλ. Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Η ανθρώπινη σκέψη άλλαξε τη δομή τους. Σκεφτείτε λοιπόν τι μπορεί να κάνουν οι σκέψεις σε σας αν αναλογιστείτε πως το 90% του σώματός σας είναι νερό. Εντυπωσιακό και τρομακτικό αν το σκεφτείτε!

Εξάλλου δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πως όλα θέλουν τρόπο και όχι κόπο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.