WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι θα φέρει το νέο έτος;


3 Ιανουαρίου 2015

Οι παλιοί έλεγαν "Όλα θα γίνουν στην ώρα τους" και μάλλον έχουν δίκαιο.

Όλα έχουν την κατάλληλη στιγμή τους, υπάρχει καιρός για τα πάντα κάτω από τον ουρανό: καιρός να για φυτέψει και καιρός για να θερίσει, καιρός για να καταστρέψει και καιρός για να χτίσει, καιρός να αγκαλιάσει και καιρός για να αποχαιρετήσει, καιρός για να φυλάξει και καιρός για να απορρίψει. καιρός για να σωπάσει και καιρός για να μιλήσει, καιρός για να αγαπήσει και καιρός για να μισήσει, καιρός για πόλεμο και καιρός για ειρήνη…

Είναι λοιπόν φρόνιμο να μη βιάζουμε τα πράγματα και να μην αγωνιούμε συνεχώς γι΄όλα. Θα πρέπει να σεβόμαστε το χρόνο και να δίνουμε το χώρο που θέλουν τα πράγματα για να γίνουν.

Είναι σημαντικό να ζούμε τη κάθε στιγμή και να βιώνουμε τις εμπειρίες μας όντας παρόντες. Δεν χρειάζεται να τρέχουμε συνεχώς για την επόμενη κίνηση.

Είναι σημαντικό να βρούμε μια ισορροπία και να θέσουμε τις προτεραιότητες που θέλουμε στη ζωή μας. Η νέα χρονιά είναι μια καλή ευκαιρία! 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.