WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Tips για απλοποιήσετε τη ζωή σας


7 Φεβρουαρίου 2015

Οι περισσότεροι έχουμε τη τάση να βλέπουμε τα πράγματα πιο περίπλοκα, από ότι είναι στη πραγματικότητα. Κι όμως η ζωή δεν είναι περίπλοκη, εμείς δυσκολεύουμε τις καταστάσεις. Ευτυχώς η διευκόλυνση της καθημερινότητας σας δεν είναι ανέφικτη, αρκεί να υιοθετήσετε μερικές έξυπνες λύσεις και θα είστε περισσότερο ευτυχισμένοι και υγιείς.

Μαγειρέψτε τη Κυριακή την αγαπημένη σας σούπα, για να διαρκέσει όλη την εβδομάδα. Στην ψύχρα του χειμώνα, τίποτα δεν θα σας ευχαριστήσει περισσότερο, από ένα μπολ  ζεστής σούπας - ειδικά όταν αυτό σημαίνει ό,τι δεν θα ανησυχείτε για το μαγείρεμα, για αρκετές μέρες της εβδομάδας. Αυτό το γεύμα εκτός του ότι είναι πολύ εύκολο στη προετοιμασία, μπορεί επίσης, να σας κρατήσει χορτάτους για πολλές ώρες, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας  του σε λαχανικά.

Σταματήστε τις συγκρίσεις με άλλους. Χάρη στο Instagram και το Facebook, είστε πάντα ενημερωμένοι για οτιδήποτε κάνουν οι γνωστοί σας, όπως για το ποιος αγόρασε το σπίτι των ονείρων του, ποια φόρεσε το δαχτυλίδι αρραβώνων και σε ποιο εξωτικό νησί πέρασαν οι διαδικτυακοί  σας φίλοι τις διακοπές τους. Μην αφήσετε αυτές τις φωτογραφίες να σας επηρεάσουν αρνητικά, κανείς δεν έχει τη τέλεια ζωή. Την επόμενη φορά που θα μπείτε στον πειρασμό να συγκρίνετε τη ζωή σας με των άλλων, επικεντρωθείτε στην ενέργειά σας για τα δικά σας όνειρα.

Εύχεστε να είχατε επιπλέον 20 λεπτά την ημέρα; Ελαχιστοποιήστε τη ρουτίνα του μακιγιάζ. Διαλέξτε να βαφτείτε ελάχιστα και με τα βασικά, όπως είναι μια  μάσκαρα και ένα lip balm. Μπορείτε να πάρετε μαζί σας το νεσεσέρ, ώστε να είστε προετοιμασμένες να κάνετε ένα λαμπερό μακιγιάζ, για ειδικές εκδηλώσεις. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο θα διευκολύνετε τη ζωή σας, αλλά δεν θα επιβαρύνετε χωρίς λόγο την επιδερμίδα σας. .

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα smoothie. Η πίεση του χρόνου το πρωί δεν  πρέπει να αποτελεί δικαιολογία, ώστε να παρακάμπτετε το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Φτιάχνοντας ένα γρήγορο Smoothie, μπορείτε να πάρετε όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα που χρειάζεστε και ταυτόχρονα να εξοικονομήσετε χρόνο. Για ένα γευστικό πράσινο smoothie, ανακατέψτε σπανάκι ή λάχανο σε ένα μπλέντερ με ανανά και γιαούρτι.

Κρατήστε όλες τις υποχρεώσεις σας γραμμένες σε ένα μέρος. Εάν είστε επιρρεπείς στο να θυμάστε τα ραντεβού, μπορείτε να τα σημειώνετε σε χαρτάκια ή ακόμα καλύτερα στο ημερολόγιο σας, ώστε να μην έχετε άγχος, ότι ξεχάσατε να διεκπεραιώσετε κάποια αρμοδιότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.