WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Μια μόνο ερώτηση μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας


12 Φεβρουαρίου 2015

Ο καθένας από εμάς έχει απίστευτες δυνάμεις, που εάν τις ανακαλύψουμε, μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο. Δεν χρειάζεται να φτιάχνετε λίστες και να κάθεστε άυπνοι ολόκληρα βράδια, για να βρείτε το μυστικό που θα βελτιώσει τη ζωή σας. Μια ερώτηση αρκεί! Αναρωτηθείτε: «Πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα που έχει έρθει στη ζωή μου, και όλο και βγαίνει στην επιφάνεια;» Είτε πρόκειται για μια κακή σχέση, για ένα οικονομικό πρόβλημα, ή οτιδήποτε άλλο, πάρτε την απόφαση και λύστε το. Βάλτε όλη την ενέργεια σας, αντιμετωπίστε το πρόβλημα και μην το αφήσετε να σας νικήσει. Ναι μπορεί ορισμένα θέματα να είναι πιο εύκολο να λυθούν από άλλους, όμως κατά πόσο αυτή η λύση θα είναι μόνιμη; Μήπως το πρόβλημα έρθει και πάλι στην επιφάνεια, γιατί περιμένει τη δικιά σας παρέμβαση; Λύστε το, αρχίζοντας με μια απλή ερώτηση: «Πως θα νιώσω άραγε αν απελευθερωθώ και το αφήσω πίσω μου;»

Λάβετε δράση λοιπόν, και σκεφτείτε ποια πρέπει να είναι τα πρώτα σας βήματα. Μήπως είναι ένα πρόβλημα που λύνεται με μια απλή έρευνα και μελέτη; Ή μπορείτε να μιλήσετε σε έναν επαγγελματία ώστε, να το λύσετε πιο γρήγορα; Σκεφτείτε, αναρωτηθείτε και δράστε. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει, αν δεν αρχίσει να αλλάζει. Αυτή η απλή λογική ισχύει και για κάθε πρόβλημα στη ζωή μας. Ακούγεται προφανές, αλλά μερικές φορές χρειαζόμαστε μια μικρή υπενθύμιση, για να κατανοήσουμε και το πιο απλό. Αν βάζετε έναν τοίχο σε κάθε τι καινούριο, τότε θα βρεθείτε σε ένα αδιέξοδο. Μπορεί κάποιος να έχει μια μικρή επιχείρηση και συνέχεια να σκέφτεται, ότι χρειάζεται «νέο αίμα», για να πάει μπροστά. Αλλά, μόλις του προτείνουν, να προσλάβει νέους ανθρώπους, υποστηρίζει, ότι κανένας δεν μπορεί να δουλέψει το ίδιο καλά με εκείνον! Υπάρχει κάποιος άλλος εκεί έξω, που θέλει να αφήσει μια κακή σχέση, αλλά φοβάται για το πώς θα είναι η ζωή του μετά και έτσι μένει στάσιμος. Αν το μόνο που βλέπετε είναι τα οδοφράγματα, τίποτα δεν θα αλλάξει. Αντ' αυτού, λύστε ότι σας απασχολεί και μην το παίρνετε μαζί σας για ακόμη μια φορά. Η ζωή είναι πολύτιμη και σας περιμένει!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.