WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Απροσδόκητες αλήθειες για την αγάπη


16 Φεβρουαρίου 2015

4ecc48d072b9e9107e544e4983466afdkaueta.jpg
Όλοι έχουν να πουν ερωτικές ιστορίες και κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσουμε, για να βρούμε την αληθινή αγάπη,  που θα κρατήσει μια ζωή. Όμως η κάθε ιστορία μπορεί να είναι τελείως διαφορετική από την άλλη, αφήνοντας μια σύγχυση, ότι η αληθινή αγάπη μπορεί να είναι ανέφικτη. Αλλά, τα καλά νέα είναι ότι η αγάπη είναι πολύ φωτεινή και υπάρχει παντού. Δείτε λοιπόν, παρακάτω μερικές αλήθειες για την αγάπη, που ίσως δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα.

Η αγάπη είναι παντού. Η αγάπη δεν βρίσκεται μόνο στο πρόσωπο ενός ανθρώπου. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αν ξεκινήσετε την ημέρα με αρνητικές σκέψεις, θα νιώθετε δυστυχισμένοι και ότι κανένας δεν σας αγαπάει. Αν από την άλλη, αν σηκωθείτε και νιώθετε ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχετε μέχρι τώρα, τότε θα συνεχίσετε την ημέρα σας με χαρά και ενέργεια. Εξάλλου ο κόσμος είναι ένας καθρέφτης των αντιλήψεων του εαυτού μας.

Όταν τελειώνει μια σχέση, αυτό δεν σημαίνει ότι "απέτυχε." Οι σχέσεις δεν πρέπει να είναι για πάντα, προκειμένου να είναι επιτυχείς. Μπορεί μια σχέση να είναι πετυχημένη, γιατί σας έχει δώσει μαθήματα, ώστε να προχωρήσετε σε μια άλλη καλύτερη, πέρα και από τα πιο τρελά σας όνειρα. Όταν μια σχέση τελειώνει, τότε έχει κάνει τον κύκλο της και εάν λυπηθείτε δεν είναι κακό, όμως προχωρήστε και δημιουργείστε μια θετική αλλαγή.

Ο πραγματικός λόγος που η αγάπη είναι παντού μπορεί να σας εκπλήξει. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η αγάπη είναι παντού. Αλλά ο πραγματικός λόγος για τον οποίο θα είστε σε θέση να δείτε την αγάπη, είναι αν πρώτα συνειδητοποιήσετε, ότι η πηγή είστε εσείς. Όταν μάθετε να βλέπετε όλα τα όμορφα πράγματα που κρύβει η καθημερινότητα σας, τότε θα μπορείτε να βρίσκετε την αγάπη παντού. Και μην ξεχνάτε, οι χαρούμενοι άνθρωποι επηρεάζουν θετικά και τους γύρω τους.

Είστε ο ήρωας της δικής σας ζωής. Εσείς και μόνο έχετε τη δύναμη να δημιουργήσετε τη δική σας ζωή και δεν χρειάζεται να περιμένετε κανέναν «πρίγκιπα», για να σας σώσει. Όταν αρχίζετε να αγαπάτε τον εαυτό σας, τότε έχετε βρει την αληθινή αγάπη και τότε οι σχέσεις με τους άλλους γίνονται πιο ουσιαστικές, υπερβαίνοντας μέχρι και τα παραμύθια.

Η αγάπη δεν είναι μονομερής. Η αγάπη είναι μια συνεργασία, μια σύνδεση και όπως είπε η Μητέρα Τερέζα, «Μπορώ να κάνω πράγματα που δεν μπορείς, μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν μπορώ. Μαζί μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.