WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6+1 πράγματα που θέλει ένα κορίτσι στα 20!


10 Μαρτίου 2015

Things-Every-20-Something-Girl-Wants-in-Lifeκαυθευα.jpg

Είναι δύσκολο να διαβάσετε το μυαλό ενός κοριτσιού και να μάθετε τι θέλει πραγματικά στη ζωή, αλλά υπάρχουν ορισμένα πράγματα, που κάθε κοπέλα που βρίσκεται στα 20 της χρόνια, θέλει να πραγματοποιήσει. Όταν είστε στη δεκαετία του '20, θα πρέπει να υιοθετήσετε πολλές σημαντικές συνήθειες και να απαλλαγείτε από τις παλιές. Θα πρέπει να ορίσετε στόχους στη ζωή σας και να σκεφτείτε τους τρόπους για την επίτευξή τους. Θα πρέπει να μάθετε, πώς να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις και να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά πράγματα που κάθε γυναίκα θα πρέπει να κάνει, πριν φτάσει τα 30.

  1. Ελευθερία. Τα περισσότερα κορίτσια των 20-κάτι θέλουν ελευθερία. Θέλουν να ζουν μόνες τους και να κάνουν ό, τι θέλουν. Έχουν ακούσει τους γονείς τους για χρόνια και τώρα θέλουν να είναι ανεξάρτητες. Θέλουν να κάνουν πράγματα, χωρίς να ανησυχούν ότι θα ακούσουν μετά το κύρηγμα από τη μαμά και τον μπαμπά. Ένα κορίτσι που είναι 20 ετών, θέλει να απολαύσει τη ζωή, προτού να γίνει μαμά.
  2. Μια καλοπληρωμένη δουλειά. Για να είναι όμως, ανεξάρτητη χρειάζεται χρήματα. Κάθε κορίτσι θέλει να βρει μια καλά αμειβόμενη εργασία. Ακόμη και αν έχει μια καλή δουλειά, προσπαθεί να βρει κάτι καλύτερο, ή τουλάχιστον ονειρεύεται αυτό. Παρόλα αυτά η ελευθερία είναι πάντα προτεραιότητα γι’ αυτήν.
  3. Αγάπη. Κάθε κορίτσι ονειρεύεται να συναντήσει τον έρωτα. Ένα κορίτσι στη δεκαετία των 20  θέλει να έχει μια σοβαρή σχέση. Θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Η αγάπη όμως, δεν είναι μια κορυφαία προτεραιότητα γι' αυτήν, γι' αυτό είναι και τόσο δύσκολο για εκείνη να βρει ένα καλό παιδί και να αρχίσει μια σοβαρή σχέση.
  4. Οι αληθινοί φίλοι. Ενώ όλοι θέλουμε να έχουμε αληθινούς φίλους, ένα κορίτσι που είναι 20 ετών, δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς φίλους. Έχει την ανάγκη να περιτριγυρίζετε από πολλούς φίλους και να μοιράζετε όλα τα μυστικά της και τις ανησυχίες της .
  5. Ένα πολυάσχολο κορίτσι θέλει να έχει ένα αυτοκίνητο, για να εκπληρώνει τα καθήκοντά της πιο γρήγορα. Θέλει να νιώθει αλλά και να είναι ανεξάρτητη, άρα η αγορά του αυτοκινήτου είναι σημαντική για μια κοπέλα που είναι 20 ετών.
  6. Κατοικίδια. Ναι, τα κατοικίδια ζώα μπορούν να κάνουν τη ζωή, μιας εικοσάχρονης πιο ευτυχισμένη και ποτέ δεν θα αισθανθεί μοναξιά, όταν έχει ένα γούνινο φίλο στο σπίτι. Όσες κοπέλες αγαπάνε τα ζώα, θέλουν το δικό τους κατοικίδιο με το που γίνουν ανεξάρτητες, το μόνο που μπορεί να τους αποτρέψει είναι το φορτωμένο πρόγραμμα.
  7. Ταξίδια. Όταν μια κοπέλα ανακαλύπτει νέους προορισμούς, μαθαίνει νέες κουλτούρες και συναντάει διαφορετικούς ανθρώπους, με αποτέλεσμα να ενθουσιάζεται. Τα ταξίδια προσφέρουν πολλές εμπειρίες και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι οι άνθρωποι τα αγαπάνε και τα αναζητάνε. Φανταστείτε λοιπόν, όταν βρίσκεστε στη δεκαετία των 20 και έχετε όλη σας τη ζωή μπροστά!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.