WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ποια είναι τα sexy σημεία για tattoos στο ανδρικό κορμί;


29 Σεπτεμβρίου 2015

Capture3.png

Το αντρικό περιοδικό GQ αποφάσισε να διαλευκάνει το ζήτημα και προχώρησε σε έρευνες... Ποιο είναι το πιο hot σημείο ενός ανδρικού κορμιού για να έχει tattoo;

Μπορεί τα συμπεράσματα να μην είναι επιστημονικά αλλά είναι αντιπροσωπευτικά του γούστου των γυναικών που η γνωμή τους όπως και να έχει μετράει και με το παραπάνω.

82580778

Το top 10 λοιπόν είναι το ακόλουθο:

1. Αντιβράχιο ή Πήχης - στο εσωτερικό του χεριού 2. Μανίκι στο μπράτσο 3. Πλάτη, απαγορευτικά τα φτερά 4. Καρπός, για τους πιο ντροπαλούς 5. Στήθος - μπορεί να είναι sexy, αλλά μόνο αν περιοριστεί στο πάνω μέρος και όχι σαν του Harry Styles

Harry-Styles-Tattoos56. Κλειδώσεις δακτύλων και γροθιά- όχι! είναι τρομακτικές 7. Ο αστράγαλος απορρίπτεται γιατί είναι πολύ '90s 8. Γάμπα - όχι 9. Πόδια - επίσης όχι 10. Κοιλιά - μάλλον όχι.

Αναφορικά με τα αγαπημένα σχέδια στην κορυφή της πυραμίδας είναι τα γεωμετρικά tattoos. Ακολουθούν τα λεκτικά tattoos σε μη μητρική γλώσσα και δυναμικά ζώα και πουλια, όπως αετοί. Not to do list: άγκυρες, νεκροκεφαλές, λουλούδια και καρδούλες που να γράφουν μέσα "I Love Mom".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.