WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα 5 «κακά παιδιά» των τηλεοπτικών σειρών που κάθε γυναίκα θα ήθελε στο κρεβάτι της


9 Νοεμβρίου 2015

Της Όλγας Παρθενέα - Γεωργάτσου

Τους είδαμε, τους γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την εξέλιξη του ρόλου τους και καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως αυτά τα «κακά παιδιά» σίγουρα έχουν κάτι παραπάνω να δείξουν πέρα από τον προβληματικό τους χαρακτήρα.

Οι άντρες ταυτίστηκαν μαζί τους, ενώ οι γυναίκες αφού νευρίασαν και τους θεώρησαν κακή συναναστροφή κατέληξαν να… τους ερωτευτούν και να παραδεχτούν πως αυτούς τους άντρες θα τους ήθελαν στο κρεβάτι τους!

Πέντε γυναίκες ρωτήθηκαν για τον αγαπημένο τους προβληματικό ανδρικό χαρακτήρα τηλεοπτικής σειράς, με τις απαντήσεις τους να είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενες και –γιατί όχι;- δικαιολογημένες.

Λοιπόν; Εσείς ποιον από τους πέντε ερωτευτήκατε περισσότερο;

Κακό παιδί Νο1: Τζέιμς Σόγιερ (Τζος Χόλογουεϊ) – LOST

Αγενής, εγωιστής, εγωκεντρικός και φυγόπονος, ο Τζέιμς Σόγιερ μας έδειξε το κακό του πρόσωπο ήδη από το πρώτο επεισόδιο του Lost. Την ώρα που μια ομάδα ανθρώπων βρίσκεται εγκλωβισμένη σε ένα άγνωστο νησί μετά την πτώση του αεροπλάνου τους προσπαθώντας να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο να επιβιώσουν, ο Σόγιερ δεν μιλά σε κανέναν και προτιμά να κάνει ηλιοθεραπεία διαβάζοντας βιβλία και αδιαφορώντας για όσα συμβαίνουν γύρω του.

lost-500

Προκλητικός και αυθάδης –παρόλα αυτά με αξιοζήλευτο χαμόγελο- γρήγορα αντιμετωπίζεται ως το μαύρο πρόβατο στο νησί, κρύβοντας καλά την ευαίσθητη πλευρά του, με τις γυναίκες να αποκτούν έναν ακόμη λόγο να παρακολουθήσουν το Lost.

Κακό παιδί Νο2: Dr. House (Χιου Λόρι) HOUSE M.D

Ποια γυναίκα δεν ερωτεύτηκε τον μισάνθρωπο, αγενή, πάντα ειρωνικό και διαρκές πρόβλημα, Dr. Γκρέγκορι Χάουζ; Εξαρτημένος από τα παυσίπονα, κυνικός και αδιάκριτος, εισχωρεί με το έτσι θέλω στη ζωή των συναδέλφων του και θεωρεί πως κανένας δε μπορεί να ξεπεράσει τη δική του ευφυΐα και γνώση.

????????????????????????????????????????????????????????????

Μπορεί βέβαια να έχει δίκιο, ωστόσο ο τρόπος του κουράζει ακόμα και τους πολύ δικούς του ανθρώπους, παρότι ο ίδιος μοιάζει να θεωρεί τη συμπεριφορά του… ιδανική. Φυσικά, πρόκειται για έναν πολύ ευαίσθητο και φοβικό άνθρωπο ο οποίος επιστρατεύει κάθε του άμυνα για να ξεπεράσει την αδυναμία συναναστροφής του με τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Κακό παιδί Νο3: Ντέξτερ Μόργκαν (Μάικλ Σ. Χολ) – DEXTER

Τι κι αν σκοτώνει περίπου δύο κακοποιούς σε κάθε επεισόδιο με τρόπο τελετουργικό; Ο serial killer που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε ως Ντέξτερ Μόργκαν δε θα μπορούσε να λείπει από τη συγκεκριμένη λίστα. Ζώντας κυριολεκτικά δύο ζωές, μία το πρωί και μία το βράδυ, ο Ντέξτερ αποδεικνύει πως όταν θέλεις μπορείς να συνδυάσεις τα πάντα.

?

Το πρωί αναλυτής διασποράς αίματος στην αστυνομία του Μαϊάμι και το βράδυ εκδικητικός δολοφόνος που «καθαρίζει» την πόλη από εγκληματίες που δεν τιμωρήθηκαν ή δε συνετίστηκαν από τη Δικαιοσύνη, δε θα μπορούσε παρά να αγαπηθεί από τις γυναίκες όσο ελάχιστοι κατάφεραν. Από τη μία το baby face του οικογενειάρχη Ντέξτερ και από την άλλη η δύναμή του να θέτει καθημερινά τον εαυτό του σε θανάσιμο κίνδυνο, τον μετέτρεψαν σε έναν από τους πιο αγαπημένος ήρωες των γυναικών.

Κακό παιδί Νο4: Ραστ Κολ (Μάθιου ΜακΚόναχι) – TRUE DETECTIVE

Προβληματικός, αλκοολικός και με βαρύ παρελθόν, ο ντετέκτιβ Ραστ Κολ κατάφερε από την πρώτη στιγμή να ιντριγκάρει το γυναικείο κοινό τόσο με το μυστήριο που πλανάται γύρω από αυτόν καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου κύκλου του «True Detective» όσο και με τον «ιδιαίτερο» τρόπο του να επεξεργάζεται τα στοιχεία των εγκλημάτων που ερευνά.

true-detective-500

Ο Ραστ χάνει συνεχώς τον έλεγχο και δε διστάζει να βρεθεί σεξουαλικά με την σύζυγο του συνεργάτη του, όμως ούτε αυτό ήταν αρκετό για να τον κάνει αντιπαθή. Το γεγονός ότι τον συγκεκριμένο ρόλο ενσάρκωσε ο γοητευτικός Μάθιου ΜακΚόναχι ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την επιτυχία του.

Κακό παιδί Νο5: Mr. Big (Κρις Νοθ) – SEX AND THE CITY

Πρόκειται ίσως για τον τηλεοπτικό χαρακτήρα που δίχασε περισσότερο από τον καθένα τις γυναίκες. Κάποιες τον θεώρησαν ιδανικό ενώ κάποιες άλλες –οι περισσότερες θα λέγαμε- τον αντιμετώπισαν ως τον εγωιστή και φοβικό με τη δέσμευση gentleman που επί 6 σεζόν ταλαιπώρησε την Κάρι Μπράντσο όσο κανένας.

x-default

Γοητευτικός, κομψός και πάντα ευγενικός δεν κατάφερε να κάνει το κοινό να τον συμπαθήσει ιδιαιτέρως, κέρδισε όμως μια θέση στους χαρακτήρες που μια γυναίκα θα ήθελε σίγουρα στο κρεβάτι της. Δικαίως ή αδίκως, καμία σημασία δεν έχει.

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.