WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Γοητευτικός player είναι ο νηφάλιος άντρας


24 Φεβρουαρίου 2016

Αν σκεφτούμε την κινηματογραφική εικόνα του γοητευτικού άνδρα, από τις πρώτες στερεοτυπικές σκηνές που θα μας έρθουν στο μυαλό είναι ένας, είτε καλοντυμένος είτε rebel style τύπος, με ένα ποτό στο χέρι. Λες και το ποτήρι -ενίοτε μπουκάλι μπύρας- δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική στον τρόπο που κοιτάει, που μιλάει που προσπαθεί να σαγηνεύσει τη γυναίκα που έχει απέναντί του.

Ο πρωταγωνιστής αυτός, είτε στη μεγάλη οθόνη είτε στη ζωή, έχει ένα βασικό χαρακτηριστικό: είναι νηφάλιος. Ο γοητευτικός άνδρας είναι εκείνος που καταναλώνει με μέτρο και απολαμβάνει κάθε γουλιά. Πόσο μπορεί να μας κερδίσει ένας άντρας του οποίου το θάρρος και η αυτοπεποίθηση να ξεκινήσει και να οδηγήσει κάπου μια κουβέντα γνωριμίας προέρχεται από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ; Το φλέρτ υπακούει σε άγραφους νόμους και μοιάζει σε πολλά με την ασφαλή οδήγηση. Πιάνεις το τιμόνι όταν είσαι σε θέση να το κάνεις, προσεγγίζεις με αξιοπρεπή τρόπο όταν δεν το έχεις παρακάνει πίνοντας. Οδηγείς, φρενάρεις ή επιταχύνεις όταν τα αντανακλαστικά σου δεν απουσιάζουν, το ίδιο και σε μια ενδιαφέρουσα κουβέντα. moderate drinkersΗ υπερβολή έχει μόνο αρνητική πλευρά κι αυτό ισχύει για όλα τα πράγματα. Φλερτάροντας θέλουμε να αποκρυπτογραφούμε και να ερμηνεύουμε σωστά την αντίδραση του άλλου, να καταλάβουμε τι θέλει και πως αισθάνεται. Κι αυτό είναι αδύνατον όταν τα όρια έχουν ξεπεραστεί. Έχω γελάσει πάρα πολύ με ιστορίες που μου έχουν διηγηθεί φίλες μου για τύπους που μοιάζουν ετοιμοπόλεμοι και πλησιάζουν με αποτυχημένες ατάκες και μάτι γλαρό...

Για αυτό και ενθουσιάστηκα με την παγκόσμια καμπάνια της Heineken, που προωθεί την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ, κάνοντας ξεκάθαρο πως στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες με αυτοέλεγχο και μέτρο, πως αυτοί είναι οι ήρωες που αναζητάμε...Holding out for a hero!

Με ένα, δύο ποτά χαλαρώνεις, με πολλά παραπάνω μετανιώνεις... Άλλωστε αν θέλουμε να μείνει κάτι την επόμενη μέρα, είναι η ανάμνηση μιας κυριολεκτικά αξέχαστης βραδιάς!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.