WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 γυναίκες αποκαλύπτουν τα χειρότερα μέρη που έκαναν σεξ


25 Ιουνίου 2016

Σε έναν ιδανικό κόσμο το σεξ μπορεί να γίνει οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Πολλές από εμάς μάλιστα αναζητάμε περίεργα μέρη, προκειμένου να αφήσουμε το εκρηκτικό μας ταμπεραμέντο να ξεχυθεί και να ζήσουμε μοναδικές στιγμές ηδονής, που μέχρι τώρα δεν είχαμε φανταστεί. Όμως, τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως τα βλέπουμε στις ταινίες και η πραγματικότητα μπορεί να μας γειώσει. Γιατί τη στιγμή που νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα να βιώσουμε το πιο απολαυστικό σεξ της ζωής μας, συνειδητοποιούμε ότι είναι μια καταστροφή. Για να είμαστε λοιπόν προετοιμασμένες, θα μάθουμε τις εμπειρίες έξι γυναικών, οι οποίες μας αποκάλυψαν τα χειρότερα μέρη που κάνανε σεξ.

  • Σε δημόσιο χώρο

Η Michelle L. 28 ετών δήλωσε ότι η χειρότερη στιγμή της σεξουαλικής της ζωής, ήταν όταν προσπάθησε να κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο. Καθώς περπατούσε ένα βράδυ με τον σύντροφο της στη λίμνη του Μίτσιγκαν, της ήρθε η ιδέα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να κάνει σεξ σε ένα στενό ενός δρόμου, όπως ακριβώς και στις ταινίες. Όμως τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα περίμενε, γιατί όλη η πράξη διήρκεσα πολύ λίγο και δεν μπόρεσε να φτάσει στην κορύφωση.

  •  Σε πάρκινγκ αυτοκινήτων

Η Leah όταν ήταν φοιτήτρια αποφάσισε μαζί με τον αγαπημένο της, να κάνουν σεξ στα πίσω καθίσματα του minivan σε ένα πάρκινγκ. Όμως, τη στιγμή που τα παράθυρα είχαν καλυφτεί από τους υδρατμούς, άκουσαν ένα χτύπημα στην πόρτα και είδαν ένα φως. Ήταν ένας αστυνομικός ο οποίος τους είπε να μετακινήσουν το αυτοκίνητο, ενώ ήταν και οι δυο γυμνοί.

  • Στη μπανιέρα ενός ξενοδοχείου

Ashley Ε. υποστηρίζει ότι η μπανιέρα ενός ξενοδοχείου είναι ο καλύτερος τρόπος για να κολλήσεις μύκητες. Μπορεί να ακούγεται αισθησιακό να πας σε ένα ξενοδοχείο, να γεμίσεις τη μπανιέρα και να κάνεις σεξ με τον σύντροφο σου, όμως, πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική με το θέμα της υγιεινής. Η Ashley δήλωσε ότι μετά από 40 ώρες βίωσε τη χειρότερη ουρολοίμωξη της ζωής της.

  • Κάτω από την κουβέρτα

Κι όμως η Carrie έζησε το χειρότερο σεξ, όταν αποφάσισε να χωθεί κάτω από την κουβέρτα, ενώ παρακολουθούσαν με τον αγαπημένο της μια ταινία. Ξαφνικά ένιωσε παγιδευμένη και πολύ ιδρωμένη. Πανικοβλήθηκε και το μόνο που ήθελε, ήταν να πάρει λίγο αέρα.

  • Στην κουκέτα ενός πλοίου

Η Hayley T είχε μια φαντασίωση: να κάνει σεξ στην κουκέτα ενός πλοίου! Όμως τελικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχε φανταστεί. Το κρεβάτι ήταν πολύ μικρό και ο καιρός ήταν άσκημος, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί εκείνη και ο σύντροφος της, και να περάσουν όλο το βράδυ στην τουαλέτα.

  • Σε μια βάρκα
Το χειρότερο μέρος που έχει κάνει σεξ η Jenna H ήταν σε μια βάρκα! Όπως είπε η ίδια η βάρκα ήταν βρώμικη, κουνιόταν σαν τρελή και υπήρχε παντού άμμο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν η Jenna ξαναδεί βάρκα, θα φύγει μακριά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.