WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα μυστικά των ζευγαριών που κάνουν τέλειο σεξ


8 Οκτωβρίου 2016

couple7880.jpg

Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να μην κάνετε αυτά που σας ευχαριστούν, αλλά και για να έχετε μια κακή σεξουαλική ζωή. Κάποιες φορές ένα κακό σεξ μπορεί να σας διδάξει μερικά πράγματα, ώστε τη επόμενη φορά να κάνετε αυτό που σας αρέσει. Όμως, αν βρίσκεστε σε μια σχέση το σεξ πρέπει να είναι καλό και να σας ευχαριστεί. Ποιο είναι το μυστικό των ζευγαριών για μια ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή;

  • Η ποσότητα μπορεί να έχει μειωθεί αλλά η ποιότητα πρέπει να βελτιώνεται

Αν έχετε μακροχρόνια σχέση και κάνετε σεξ όπως στις αρχές της σχέσης, συγχαρητήρια. Ίσως να μοιραστείτε το μυστικό σας και με τους φίλους σας ή να γράψετε ένα βιβλίο. Όμως, οι περισσότεροι ανήκουν στην κατηγορία όπου το σεξ μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου - και είναι φυσιολογικό- όμως μπορείτε να τολμήσετε καινούρια πράγματα, ώστε να διατηρείτε τη φλόγα αλλά και να κάνετε τη σεξουαλική σας ζωή πιο ποιοτική. .

  • Εκφράζουν τα συναισθήματα τους

Η ένδειξη στοργής και αγάπης των ζευγαριών εκτός κρεβατοκάμαρας συνδέεται με μια καλή σεξουαλική ζωή σε βάθος χρόνου. Οι αγκαλιές, τα κομπλιμέντα και γενικά η επικοινωνία καλλιεργούν ένα κλίμα ερωτισμού που είναι ευνοϊκό για όσους έχουν μακροχρόνια σχέση.

  • Επισκέπτονται sex shops

Μπορεί να σας ακούγετε περίεργο, όμως πολλές φορές τα sex shops είναι μια όαση για τα ζευγάρια που θέλουν να διατηρήσουν ενεργή τη σεξουαλική τους ζωή. Μια επίσκεψη μπορεί να σας πείσει ότι κάποιες πονηρές αγορές ενδεχομένως φέρουν έναν άλλον αέρα στην κρεβατοκάμαρα  σας.

  • Δεν τα παίρνουν όλα στα σοβαρά

Κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να συμβούν διάφορα ευτράπελα, ανεπιθύμητοι ήχοι, αλλαγές στη διάθεση, ωστόσο ο τρόπος που αντιδράτε σε όλα αυτά κάνει τη διαφορά. Δεν υπάρχει λόγος να τα παίρνετε όλα στα σοβαρά, είτε αφορά τη ζωή γενικότερα είτε την ερωτική ζωή.

  • Εστιάζουν στο γυναικείο οργασμό

Ο γυναικείος οργασμός έχει απασχολήσει και συνεχίζει να απασχολεί τον αντρικό και γυναικείο πληθυσμό. Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότερες γυναίκες δυσκολεύονται να φτάσουν στην κορύφωση. Μην σας γίνει όμως εμμονή, χαλαρώστε, απολαύστε το σεξ και ο οργασμός θα έρθει από μόνος του.

  • Μιλάνε για τα πάντα

Οι ειλικρίνεια για θέματα που αφορούν το σεξ φέρνει τα ζευγάρια πιο κοντά. Όταν συζητάτε αυτό που σας απασχολεί, βελτιώνεται η σχέση με το σύντροφο σας. Εξάλλου το αυτί είναι μια από τις πιο ερωτογενείς ζώνες. Μιλήστε, εκφράστε τα συναισθήματα σας και εκδηλώστε τις ερωτικές σας φαντασιώσεις. Πείτε που θέλετε να σας αγγίζει ο σύντροφος σας και τι θέλετε να σας ψιθυρίζει κατά τη διάρκεια της πράξης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.