WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 σημάδια ότι η σεξουαλική σου ζωή περνάει κρίση


13 Οκτωβρίου 2016

o-angry-couple-facebook20611.jpg

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να βρουν το άλλο τους μισό, αλλά έχουν μια ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή. Και υπάρχουν άλλοι που ενώ βρίσκονται σε μια σχέση, η σεξουαλική τους ζωή περνάει κρίση. Αν αναρωτιέσαι μήπως ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, τα παρακάτω σημάδια θα σε βάλουν σίγουρα σε σκέψεις.

  1. Δεν υπάρχει αυθορμητισμός. Έχεις σταματήσει να αποπλανείς το σύντροφο σου και είναι αμοιβαίο. Με απλά λόγια όταν μπαίνει στο σπίτι, δεν πηδάς και από τη χαρά σου, για την ακρίβεια δεν κάνεις καν τον κόπο να σηκωθείς από τον καναπέ.
  2. Κάνετε σεξ αλλά η στάση είναι πάντα η ίδια. Ουσιαστικά δεν απολαμβάνει κανένας από τους δυο σας τη σεξουαλική πράξη. Το πάθος έχει κάνει φτερά.
  3. Έχετε τη συνήθεια να κάνετε σεξ με την τηλεόραση αναμμένη. Είσαι σίγουρη ότι εκείνος δεν χαζεύει την αγαπημένη του εκπομπή κατά τη διάρκεια της πράξης;
  4. Κάνετε σεξ μόνο στις διακοπές και σε γενέθλια. Δεν ξέρω πιο είναι χειρότερο: το σεξ χωρίς πάθος ή το σεξ μια φορά στο τόσο. Και τα δυο είναι δείγμα ότι κάτι δεν πάει καλά στο ερωτικό κομμάτι της σχέσης. Αν κάνεις σεξ από υποχρέωση, τότε ίσως πρέπει να ξανασκεφτείς τις επιλογές σου.
  5. Είναι πάντα απασχολημένος. Όταν εκείνος σε θέλει, εσύ έχεις πονοκέφαλο και όταν εσύ θέλεις εκείνος έχει δουλειά.
  6. Η φίλη σου, σου είπε ότι κάθε φορά που κάνει σεξ με το αγόρι της έχει οργασμό και εσύ σκέφτηκες ότι αστειευόταν. Κι όμως μιλούσε πολύ σοβαρά. Μήπως πρέπει έφτασε η στιγμή να αναλάβεις δράση και να ασχοληθείς περισσότερο με τη σεξουαλική σου ζωή;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.