WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα μυστικά για μια ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή


15 Δεκεμβρίου 2016

14583452-645195518974409-2641532430388822016-n.jpg

Και οι δυο έχετε δικαίωμα στον οργασμό

Η ισότητα ανάμεσα στα φύλα επεκτείνεται και στην κρεβατοκάμαρα. Εάν θέλετε να έχετε καλό σεξ, πρέπει να σκέφτεστε και την ευχαρίστηση του συντρόφου σας.  Όταν ο ένας από τους δυο είναι δυσαρεστημένος, έχει αντίκτυπο στη σχέση, στη  ψυχολογία σας και στη σεξουαλική σας ζωή.

Ο συμβιβασμός και ο σεβασμός υπάρχουν και στο κρεβάτι

Στο σεξ πρέπει να τολμάμε και να πειραματιζόμαστε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα σεβόμαστε το έτερο μας ήμισυ. Εάν ο σύντροφος σας δεν θέλει να δοκιμάσει αυτό που του προτείνετε, οφείλετε να το σεβαστείτε. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει τα όρια του. Συζητήστε για όλα όσα σας αρέσουν και βρείτε μια κοινή λύση.

Τα sex shops μπορεί να σας φανούν χρήσιμα

Μια μακροχρόνια σχέση έχει τα σκαμπανεβάσματα της σε όλα τα θέματα, άρα και στο σεξ. Όταν έχετε τον ίδιο ερωτικό σύντροφο για πολλά χρόνια, θέλετε μια αλλαγή, όχι προσώπου αλλά τρόπου. Μια επίσκεψη στο sex shop της γειτονιάς σας μπορεί να ανανεώσει τη σεξουαλική σας ζωή.

Εάν τα παίρνετε όλα στα σοβαρά, χάνετε το νόημα

Πολλά στραβά μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά ο τρόπος που αντιδράτε έχει μεγαλύτερη σημασία. Εάν αντιμετωπίζετε με χιούμορ τα δυσάρεστα που μπορεί να συμβούν, βγάζετε τον άλλον από τη δύσκολη θέση και δεν χάνεται η μαγεία της στιγμής. Χαμογελάστε λοιπόν και απολαύστε το καλό σεξ.

Η απόσταση κάνει καλό

Όταν περνάτε λίγο χρόνο χώρια ο ένας με τον άλλον είναι ένας τρόπος για να ανανεώσετε τη σχέση σας και τη σεξουαλική σας ζωή. Το συναίσθημα ότι του λείπετε, πολλές φορές λειτουργεί αφροδισιακά και η κατάληξη είναι μια υπέροχη ερωτική βραδιά.

Η έκφραση συναισθημάτων είναι το α και το ω

Η ένδειξη στοργής και αγάπης των ζευγαριών εκτός κρεβατοκάμαρας συνδέεται με μια καλή σεξουαλική ζωή σε βάθος χρόνου. Οι αγκαλιές, τα κομπλιμέντα και γενικά η επικοινωνία καλλιεργούν ένα κλίμα ερωτισμού που είναι ευνοϊκό για όσους έχουν μακροχρόνια σχέση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.