WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που τα ζευγάρια κοιμούνται χωριστά


7 Ιανουαρίου 2017

needs-in-bed-2.jpg

Όσο και αν δεν το πιστεύετε, μια έρευνα αποκάλυψε ότι ο λόγος που τα ζευγάρια κοιμούνται χωριστά είναι η κακή ποιότητα ύπνου. Όταν δηλαδή ο ένας ροχαλίζει ή κουνιέται συνέχεια με αποτέλεσμα να μην αφήνει το έτερο του ήμισυ να κοιμηθεί σωστά. Και επειδή ο ποιοτικός ύπνος είναι πολύ σημαντικός για την υγεία, οι περισσότεροι επιλέγουν να κοιμούνται σε ξεχωριστά κρεβάτια. Εξάλλου ποιος θέλει να κοιμάται δίπλα σε κάποιον που ροχαλίζει σαν αλυσοπρίονο. Πριν όμως πάρετε την απόφαση να πάτε στον καναπέ ή στο διπλανό δωμάτιο, είναι σημαντικό να συζητήσετε με τον σύντροφο σας ώστε να βρείτε λύσεις στο πρόβλημα ύπνου. Ίσως αν αλλάξει μαξιλάρι ή αν πίνει νερό και δεν τρώει βαριά πριν κοιμηθεί να καταφέρει να σταματήσει το ροχαλητό ή να κοιμάται πιο ήρεμα.

Η μελέτη έδειξε ότι το ροχαλητό είναι η πιο κοινή αιτία που τα ζευγάρια κοιμούνται χωριστά. Επίσης οι γυναίκες που ρωτήθηκαν από τους επιστήμονες απάντησαν ότι αν επρόκειτο κάποιος να κοιμηθεί στον καναπέ, σίγουρα δεν θα είναι εκείνες. Έτσι οι άντρες είναι αυτοί που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την κρεβατοκάμαρα, όποιος και αν είναι ο λόγος.

Παρόλα αυτά η λύση δεν είναι να κοιμάστε σε διαφορετικά κρεβάτια, αλλά να βρείτε τρόπους ώστε τα βράδια να είστε αγκαλιά με τον σύντροφο σας και να απολαμβάνετε μαζί έναν ήρεμο ύπνο. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.