WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτή είναι η νέα τάση στα ζευγάρια και είναι αυστηρώς ακατάλληλη


14 Ιανουαρίου 2017

1e428aa96cdefa6bbac2cad8f2b83ea1.jpg

Η νέα λοιπόν τάση της εποχής, αν και δεν μπορούμε να την κατανοήσουμε, είναι η ανάρτηση προσωπικών στιγμών πριν, μετά ή κατά διάρκεια του σεξ από ερασιτέχνες οι οποίοι είναι χρήστες του tumblr. Επίσης τα ζευγάρια που αποφασίζουν να δημοσιεύσουν αυτές τις ακατάλληλες φωτογραφίες ή βιντεάκια συνήθως κόβουν τα κεφάλια τους, ώστε να δώσουν μια πιο ερασιτεχνική πινελιά. Το tumblr είναι η νέα κλειδαρότρυπα που υπόσχεται να ανανεώσει τη σεξουαλική σου ζωή, παρακολουθώντας, όχι ηθοποιούς, αλλά κοινούς ανθρώπους να κάνουν σεξ. Πρόκειται για ζευγάρια της διπλανής πόρτας που σου διηγούνται και σου δείχνουν αληθινές ιστορίες, χωρίς να φοβούνται να βγάλουν στη φόρα όλες τις ατέλειες που έχει η εξωτερική τους εμφάνιση.

Μια πρόσφατη μελέτη αποκάλυψε ότι το 96 τοις εκατό των γυναικών έχουν παρακολουθήσει ταινία πορνό μαζί με το σύντροφο τους και το 40 τοις εκατό έχει κάνει μια DIY ακατάλληλη ταινία. Και το γεγονός ότι όλο αυτό θεωρείται ταμπού, το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό και ίσως είναι αυτός ο λόγος που η κλειδαρότρυπα στα ζευγάρια της διπλανής πόρτας έχει περισσότερο ενδιαφέρον, από μια ταινία ακατάλληλου περιεχομένου.

Μοιράζοντας τα στοιχεία της σεξουαλικής σας ζωή μπορεί σε κάποιους να ακούγεται συναρπαστικό, όμως θα πρέπει να γνωρίζετε και τις συνέπειες που θα υπάρξουν. Μην κάνετε τον εαυτό σας αναγνωρίσιμο κατά αυτό τον τρόπο, αν δεν το θέλετε πραγματικά. Γιατί μπορεί να μην φαίνεται το πρόσωπο σας, αν δεν θέλετε, αλλά φαίνεται το σώμα σας και αυτό σημαίνει ότι θα φανεί και κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που θα σας κάνει αναγνωρίσιμους, χωρίς τη θέληση σας. Μια ελιά ή ένα τατουάζ μπορεί να αποβούν μοιραία για όσους εκθέτουν πολύ προσωπικές τους στιγμές. 

Πριν λοιπόν επιχηρήσετε να κάνετε οτιδήποτε που αφορά την δημόσια έκθεση προσωπικών σας στιγμών, ακόμα και αν αποτελεί τάση της εποχής, πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά, γιατί όλες οι πράξεις έχουν και τις ανάλογες συναίπειες. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.