WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 σημάδια ότι σας απατάει


4 Φεβρουαρίου 2017

6 σημάδια ότι σας απατάει
  1. Ξαφνικά δουλεύει πολλές ώρες, ίσως κάνει και κάποια επαγγελματικά ταξίδια στα οποία λείπει μια με δυο μέρες, μπορεί και περισσότερες. Ειδικά αν αυτό συνδυάζεται και με αιφνίδια έξοδα (ποτά, γεύματα, ξενοδοχεία) πιθανώς είναι ένα σημάδι ότι έχει βρει άλλη.
  2. Ασχολείται πολύ περισσότερο με την εμφάνιση του, που σημαίνει ότι ντύνεται καλύτερα, κάθεται με τις ώρες στο μπάνιο για να ξυριστεί και να φτιάξει τα μαλλιά του και φυσικά έχει αρχίσει εντατικά τη γυμναστική. Και αν γενικότερα από το εντελώς χαλαρό στυλ που είχε μέχρι τώρα, έχει αποκτήσει μια άκρως περιποιημένη εμφάνιση, τότε να αρχίσετε να ανησυχείτε. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχει κάνει όλες αυτές τις αλλαγές για εσάς.
  3. Σας δείχνει ξαφνικά μια ασυνήθιστη τρυφερότητα. Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να τις φροντίζουν και να τους κάνουν όλα τα χατίρια, όμως αν ο σύντροφός από εκεί που σας γκρίνιαζε για ένα γεγονός, τώρα σας χαμογελάει, ίσως είναι κακό σημάδι. Νιώθει τύψεις που σας απατάει ή θέλει να σας ρίξει στάχτη στα μάτια για να συνεχίζει να διασκεδάζει.
  4. Έχει κλειστό το κινητό του. Αν δεν μπορείτε να τον βρείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας, γιατί η μπαταρία του κινητού εξαντλείται γρήγορα, είναι ένα σημάδι ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει.
  5. Το σεξ έχει αλλάξει. Σε αυτό το σημείο τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα από ό,τι φαντάζεστε, γιατί υπάρχουν δυο εκδοχές. Ή πλέον έχετε σταματήσει να κάνετε σεξ ή σας θέλει συνέχεια. Και οι δυο περιπτώσεις είναι ανησυχητικές, αφού στην πρώτη σας αποφεύγει γιατί ικανοποιεί αλλού τις ορμές του και στη δεύτερη θέλει απλά να σας αποσπάσει την προσοχή.
  6. Έχει γίνει αφηρημένος. Όταν του μιλάτε  παρατηρείτε ότι το μυαλό του ταξιδεύει αλλού και γενικά είναι απόμακρος και δύσθυμος. Αν δεν το απασχολεί η δουλειά του, τότε τον απασχολεί κάποια αιθέρια ύπαρξη.

Όλα τα παραπάνω είναι σημάδια για να σας κινητοποιήσουν και όχι σημάδια που αποδεικνύουν ότι σας απατάει. Και επειδή τις γυναίκες τις διακατέχει μια υπερβολή και μια τάση στη ζήλεια, πριν βγάλετε οποιοδήποτε συμπέρασμα, κάντε σωστή έρευνα και βρείτε χειροπιαστές αποδείξεις. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.