WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3 απλές φράσεις που δεν πρέπει ποτέ να πείτε στον σύντροφο σας


7 Φεβρουαρίου 2017

bedroom-newlywed-photo-shoot.jpg

«Αν με αγαπούσες θα έκανες αυτό…»

Ίσως μερικές φορές σας φαίνεται λογικό να χρησιμοποιήσετε την αγάπη για να πετύχετε αυτό που θέλετε, αλλά στην πραγματικότητα αυτή η συμπεριφορά είναι παιδαριώδης. Σε κανέναν δεν αρέσει να νιώθει ότι τον χειραγωγούνε, έτσι και εσείς δεν πρέπει να εκμεταλλεύεστε τα συναισθήματα του συντρόφου σας, προς όφελος σας.

«Είσαι μαμάκιας»

Οι περισσότεροι άντρες έχουν αδυναμίας στη μαμά τους και μπορεί να σας εκνευρίζει. Όμως, αν ο σύντροφος σας ήταν παιδί της μαμάς όταν τον πρωτογνωρίσατε, τότε θα είναι παιδί της μαμά για πάντα. Δυστυχώς δεν μπορείτε να το αλλάξετε, παρά μόνο να σκεφτείτε εάν είστε έτοιμες γι αυτό.

«Σιγά είναι απλά μια δουλειά»

Οι άντρες εκτιμούν τη δουλειά τους, ειδικά αν τους αρέσει και είναι παθιασμένοι με αυτή. Έτσι αν ο σύντροφος σας προσπαθούσε να ολοκληρώσει ένα έργο, αλλά το αφεντικό του, του είπε ότι δεν ήταν καλή προσπάθεια, μην του πείτε σιγά είναι απλά μια δουλειά. Είναι σημαντικό να νιώθει ότι τον στηρίζετε. Έτσι μπορείτε να του πείτε κάτι σαν «Ίσως το αφεντικό σου είχε μια κακή ημέρα, γι αυτό και δεν πρόσεξε την προσπάθεια σου». Δείξτε ότι πιστεύετε σε εκείνον.

Η αγάπη θέλει σκληρή δουλειά και οι δυσκολίες είναι αναπόφευκτες. Αυτό που έχει σημασία είναι περπατάτε με το σύντροφο σας στην ίδια πλευρά του δρόμου και όχι στην αντίθετη μεριά. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.