WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτό είναι το μυστικό για να είστε ευτυχισμένοι στη σχέση σας


16 Φεβρουαρίου 2017

alcohol-champagne-celebration-blanket-couple-drink-1853380.jpg

Πιο αναλυτικά η έρευνα διεξάχθηκε από το Πανεπιστήμιο του Michigan σε 2.767 παντρεμένα ζευγάρια και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όσοι μοιράζονταν τις ίδιες συνήθειες στην κατανάλωση οινοπνεύματος ήταν και πιο ευτυχισμένοι, σε σχέση με εκείνους που δεν είχαν τις ίδιες συνήθειες.

Σύμφωνα με την έρευνα υπάρχει άμεση συσχέτιση μεταξύ της κατανάλωσης αλκοόλ και στα ζευγάρια που μένουν μαζί και νιώθουν ευτυχισμένα. Ωστόσο, ακόμα και τα ζευγάρια που απείχαν μαζί από το αλκοόλ, είχαν τα ίδια αποτελέσματα χαράς και πληρότητας στη σχέση τους.

Οι ερευνητές δεν είναι σίγουροι γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι τα ζευγάρια που πίνουν μαζί, περνάνε και περισσότεροι ελεύθερο χρόνο μαζί άρα νιώθουν και πιο ευτυχισμένα. Αν λοιπόν αυτός δεν είναι ένας καλός λόγος να βγείτε σήμερα το βράδυ με το σύντροφο σας, δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να είναι. Προσοχή όμως στο αλκόολ, να το καταναλώνετε πάνατ με μέτρο και να μην οδηγείτε όταν πίνετε. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.