WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Όλα τα κόλπα για να αυξήσεις τη διάρκεια στο σεξ


17 Φεβρουαρίου 2017

img-1927.jpg

Ξεκίνα μόνη σου

Μπορεί να σου ακουστεί περίεργο, όμως αυτή η λύση έχει αποτέλεσμα. Πριν έρθεις σε επαφή με το σύντροφο σου εξασκήσου λίγο με τον εαυτό σου. Ο αυνανισμός βοηθάει με τους οργασμούς και μπορεί να καθυστερήσει την ολοκλήρωση. Επίσης, πριν συναντηθείς με τον αγαπημένο σου, μπορείς να τους προτείνεις να ολοκληρώσει μόνος του. Οι επιστήμονες απαντάνε πως όχι μόνο θα τον βάλεις σε ερωτική διάθεση, αλλά θα εκσπερματίσει λίγο πριν βρεθείτε και αυτό θα βοηθήσει να έχει μεγαλύτερη διάρκεια μετά.

Κάνε ασκήσεις πυελικού εδάφους

Οι ασκήσεις πυελικού εδάφους ή ασκήσεις Kegel μπορούν να συμβάλουν στην υγιή σεξουαλική ζωή, καθώς διευκολύνουν την επίτευξη οργασμού. Επίσης, μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι συγκεκριμένες ασκήσεις είναι ευεργετικές για τους άντρες, διότι αποτελούν αποτελεσματικό μέτρο ενάντια στην πρόωρη εκσπερμάτιση και στον έλεγχο της στύσης.

Καθίστε στο κρεβάτι χωρίς να αγγίξει ο ένας τον άλλο

Αν θέλεις να κρατήσει περισσότερη ώρα η σεξουαλική πράξη, πρότεινε στο σύντροφο σου να πειραματιστείτε χωρίς να αγγίζεστε. Μπορείτε να μιλάτε, να κοιτάζεστε στα μάτια, να πείτε τις ερωτικές σας φαντασιώσεις ή να δείτε μια ταινία σεξουαλικού περιεχομένου. 

Κάνε του μασάζ

Το πιο πιθανό είναι ότι στην αρχή δεν θέλει ή θα του φανεί περίεργο, όμως να επιμείνεις. Εκείνος ανυπομονεί να φτάσει στην πράξη, αλλά να του μάθεις να απολαμβάνει τα προκαταρκτικά, θα χαλαρώσει και θα λειτουργεί με πιο αργούς ρυθμούς. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.