WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς να τον ξεπεράσεις οριστικά


19 Φεβρουαρίου 2017

pexels-photo-220436.jpeg

 

  1. Αρχίστε τη γυμναστική

Όταν βρίσκεστε στην πλευρά του χωρισμένου νιώθετε θυμό και πρέπει να τον διοχετεύσετε κάπου, για να μην ξεσπάσετε. Με απλά λόγια η αδρεναλίνη είναι στα ύψη και μόνο η σωματική δραστηριότητα βοηθάει να ηρεμίσετε. Αρχίστε εντατική γυμναστική για να διοχετεύσετε όλης σας την ενέργεια.

  1. Δώστε ένα χέρι βοηθείας

Μερικές φορές όταν περνάτε το χρόνος σας βοηθώντας όσους σας έχουν ανάγκη, βοηθάτε ταυτόχρονα και τον εαυτό σας. Ο εθελοντισμός σας κάνει να νιώθετε ότι πράττετε κάτι αξιόλογο και ηρεμεί τη ψυχή σας.

  1. Κρατήστε το μυαλό σας απασχολημένο

Μερικές φορές αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη είναι να κρατάτε το μυαλό σας μακριά από το δυσάρεστο γεγονός του χωρισμού. Κάνετε ό,τι μπορείτε για να μένετε απασχολημένες, έτσι ώστε να μην τον σκέφτεστε.  

  1.  Αποδράστε για λίγο

Πηγαίνετε ένα ταξίδι και νιώστε για λίγο ελεύθερες. Δεν έχει σημασία που θα πάτε, αλλά να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα διαπιστώσετε ότι θα τον ξεχάσετε πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμένατε.

  1. Πάρτε μολύβι και χαρτί και γράψτε

Αν σας αρέσει να γράφετε πιο πολύ από το να μιλάτε, τότε κάντε το. Πάρτε στυλό και χαρτί και γράψετε τα συναισθήματα σας. Αυτή η τεχνική θα σας φανεί πραγματικά απίστευτα θεραπευτική.

  1. Κάντε κάτι για σας

Πηγαίνετε μια μέρα για σπα ή μασάζ, κάνετε κάτι μόνο για εσάς. Εάν έχετε καιρό να πάρετε άδεια, πάρτε σήμερα κιόλας ρεπό και κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί.

  1.  Διαγράψτε τον από τα social media

Είναι αυτονόητο, αλλά θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι σε περίπτωση που δεν το έχετε κάνει, να το κάνετε τώρα: Διαγράψτε το profile του από όλα τα social media. Είναι καιρός να προχωρήσετε, δεν χρειάζεστε τίποτα που να σας τον θυμίζει.

  1. Φλερτάρετε με άλλους

Βγείτε έξω και θυμηθείτε τις εποχές που ήσασταν ελεύθερες. Διασκεδάστε, φλερτάρετε μια κάποιον, γιατί τώρα μπορείτε χωρίς να νιώθετε ενοχές. Απολαύστε την ελευθερία σας και μη μένετε σπίτι να κλαίτε τη μοίρα σας ή να αναλώνατε χρόνο για το πώς θα τον εκδικηθείτε.

Αυτά τα 8 πράγματα είναι πολύ καλύτερα από το να πάρετε εκδίκηση που σας χώρισε. Το μίσος μόνο να δηλητηριάσει τη ψυχή σας μπορεί. Γι αυτό και παίρνοντας εκδίκηση δεν πρόκειται να νιώσετε καλύτερα, αλλά χειρότερα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.