WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σεξ στο γραφείο: Όλα όσα πρέπει να προσέχεις πριν το πάρεις απόφαση


24 Φεβρουαρίου 2017

couple-love-bedroom-kissing53973.jpg

Το σεξ στο γραφείο είναι διεγερτικό, αν όχι για όλους, σίγουρα για τους περισσότερους. Η αίσθηση του παράνομου και του επικίνδυνου ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη. Παρόλα αυτά πριν το επιχειρήσεις, καλό είναι να έχεις πάρει μερικές προφυλάξεις για παν ενδεχόμενο.

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να κλειδώσεις την πόρτα και να κλείσεις τις κουρτίνες. Οι γείτονες είναι συχνά αρκετά περίεργοι και το τελευταίο που θα ήθελες, θα ήταν να γίνεις βούκινο στους απέναντι.

Να είσαι αθόρυβη. Μπορεί να λείπουν όλοι από το γραφείο, παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να σας ακούσει και το διπλανό κτίριο. Επίσης, όταν δεν μιλάτε δημιουργείτε την αίσθηση του παράνομου, που σας ανάβει ακόμα περισσότερο. 

Φρόντισε να φρεσκαριστείς πριν βγεις από το γραφείο του. Φτιάξε τα μαλλιά, το κραγιόν και τσέκαρε ότι όλα τα κουμπιά είναι στη θέση τους και κλειστά.  

Αν καθώς βγαίνεις συναντήσεις ένα συνάδελφο, παίξτο χαλαρή και πες στην τύχη και δυνατά μια φράση που να αφορά τη δουλειά, όπως για παράδειγμα "Φυσικά και θα διευθετήσω το θέμα" ή κάτι παρόμοιο. 

Προετοιμάσου για τα χειρότερα. Κατά πάσα πιθανότητα το μεταξύ σας σεξ δε θα κρατήσει και για πάντα. Καλό θα είναι λοιπόν, να θέσετε εξαρχής κάποιους κανόνες ώστε να μπορείτε και μετέπειτα να συνεργάζεστε με τυπικότητα.

Εντέλει σταμάτα να το φαντασιώνεσαι και τόλμησε το. Σχεδόν το 85% των ατόμων ανέφεραν ότι φαντασιώνονται σεξ με ένα συνάδελφο, και το 90% είναι ευτυχισμένο που το έκανε πράξη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.