WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Μικρά μυστικά για καλύτερο σεξ


22 Μαρτίου 2017

sex.jpeg

Κάντε ένα ζεστού ντους μαζί μετά τη δουλειά

Χαλαρώστε μετά από μια κουραστική μέρα με ένα ζεστό ντους. Το νερό διώχνει όλη την ένταση και το άγχος μακριά και σας επιτρέπει να ξεκινήσετε μια μακρινή και γεμάτη εξάψεις βραδιά. Αν θέλετε να κάνετε τη διαδικασία ακόμα πιο ρομαντική, γεμίστε τη μπανιέρα και προσθέστε κεράκια γύρω από αυτή.

Φόρεσε σέξι εσώρουχα και πηγαίνετε για φαγητό

Κανόνισε απόψε κιόλας, να βγείτε για ένα ρομαντικό δείπνο και φόρεσε τα αγαπημένα σου σέξι εσώρουχα. Στη συνέχεια και ενώ βρίσκεστε ήδη εκτός σπιτιού, άφησε τον να ρίξει μια κλεφτή ματιά και πες του ότι θα του αποκαλύψεις το υπόλοιπο μετά το δείπνο. Η αναμονή αυξάνει ακόμα περισσότερο τη λίμπιντο.

Δέστε του τα μάτια

Πάρε ένα μαντίλι ή μια γραβάτα, δέσετε του τα μάτια και άρχισε να του κάνεις μασάζ παντού. Με το ενυδατικό γαλάκτωμα τρίψε όλο το σώμα, χωρίς φυσικά να αμελήσεις τις ερωτογενείς ζώνες, στις οποίες θα δώσεις ιδιαίτερη προσοχή.

Πόνταρε στον αυθορμητισμό

Ενώ μαγειρεύεις, σβήνεις τα φώτα και φυσικά τα μάτια της κουζίνας- μην πιάσετε φωτιά- και τον αιφνιδιάζεις. Το στοιχείο της έκπληξης είναι πολύ διεγερτικό και η σκέψη ότι τον θέλεις εδώ και τώρα, είναι το τέλειο προκαταρτικό για μια αξέχαστη βραδιά. Μην περιμένεις πάντα από εκείνον να κάνει το πρώτο βήμα, αντ αυτού σήμερα το βράδυ εξέπληξε τον.  

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.