WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα


30 Μαρτίου 2017

sex.jpg

Μιλήστε του χωρίς υπεκφυγές. Μάλλον θα σας στεναχωρήσω, αλλά οι λεπτομέρειες της ημέρας σας ενδεχομένως δεν τον αφορούν. Αν πραγματικά υπάρχει κάτι που θέλετε να συζητήσετε μαζί του, απλά μιλήστε του ξεκάθαρα. Να είστε σίγουρες ότι θα το εκτιμήσει δεόντως.

Αγγίξτε τον. Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι στους άντρες δεν αρέσουν τα χάδια. Όμως κάνουν λάθος. Τα απολαμβάνουν όσο και οι γυναίκες, απλά πολλές φορές δεν το δείχνουν για να μη φανούν αδύναμοι. Μπορείτε λοιπόν να τον αγγίξετε και το πιο πιθανό είναι ότι θα του αρέσει.

Παινέψτε τον. Ο άντρας μεγαλώνει με την πεποίθηση ότι θα γίνει δυνατός και γενναίος. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι επιζητάνε να τους επικροτείτε και να τους φροντίζετε.

Γελάστε μαζί του. Το χιούμορ στη γυναίκα είναι ένα από τα πιο σέξι στοιχεία πάνω της. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γελάτε με το παραμικρό, αλλά αν έχετε έξυπνο χιούμορ σίγουρα θα τον εκπλήξετε.

Πείτε ξεκάθαρα τι σας αρέσει στο κρεβάτι. Γενικά στους άντρες αρέσει να σας ακούνε να μιλάτε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Αν λοιπόν θέλετε κάτι από αυτούς στο σεξ, πείτε το ξεκάθαρα και μην περιμένετε να διαβάσουν το μυαλό σας.

Υποστηρίξτε τον. Οι άντρες είναι σαν τα μικρά παιδιά, θέλουν δίπλα τους μια γυναίκα που θα τους στηρίζει. Επίσης, για ένα νέο άντρα που προσπαθεί να πετύχει στην καριέρα του έχει μεγάλη σημασία να τον εμψυχώνετε και να στέκεστε πλάι του. Ολοι άντρες θέλουν μια γυναίκα να τους ακούει, χωρίς να τους ειρωνεύεται. Θέλουν κάποια να πιστέψει σε εκείνους και να τους κάνει να νιώθουν καλά μπροστά στους άλλους. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.