WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

#WonderWoman: Απιστία, η αρχή του τέλους


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΡΑΜΜΕΛΗ

29 Μαρτίου 2017

hands-1246170-1920.jpg

Ειδικά το τελευταίο, όταν προκύπτει τότε η απιστία έχει περάσει από το level περιπέτεια στο level σχέση. Κι εσύ τα καταλαβαίνεις όλα, τα αισθάνεσαι, είσαι σίγουρη γι αυτό που συμβαίνει αλλά δεν είσαι σίγουρη ότι πρέπει να το ομολογήσεις. Γιατί απιστία ομολογημένη ισοδυναμεί με χωρισμό.

Οταν το επιβεβαιώσεις, γιατί όλες ψάχνουμε κινητά και ιστορικό στην περιήγηση του laptop, νιώθεις ότι σταματούν οι λειτουργίες του οργανισμού σου. Οτι το αίμα παύει να κυλάει στις φλέβες, ότι το οξυγόνο τελείωσε και ότι ο θυμός πλέον έχει φτάσει ως τα μάτια. Θέλεις να τον δείρεις, να του πεταξεις όλα τα πράγματα από το παράθυρο αλλά αυτό που βγάζει στον ακάλυπτο για να καταστραφούν κιόλας. Θέλεις να βρεις το τηλέφωνό της και να την βρίζεις για κανένα μισάωρο. Θέλεις να του τρίψεις στα μούτρα τα πειστήρια, να του πεις “και τώρα απολογήσου”.

Ομως το ξανασκέφτεσαι. Ολα τα παραπάνω εκτός από εκδίκηση σημαίνουν και πολλά παραπάνω. Οτι η σχέση τετέλεσται. Ακόμη κι αν όλα τα μίση και πάθη εκτονωθούν, ακόμη κι αν δοθούν οι απαραίτητες και αμοιβαίες εξηγήσεις, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι το φάντασμα της απιστίας θα εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή. Κάθε φορά που θα προκύπτει καβγάς, κάθε φορά που κάτι θα ενεργοποιεί τον θυμό σου εκείνος θα είναι απέναντι σου ως ο άπιστος, ο απόλυτα και αφόρητα μισητός σύντροφος τον οποίο σιχαίνεσαι. Και κάθε φορά που κάτι δεν θα γίνεται όπως το θέλεις και θα νιώθεις αδικημένη και απογοητευμένη θα θυμάσαι ότι είσαι και κερατωμένη. Και θα μετανιώνεις που τον συγχώρεσες. Το χειρότερο όμως είναι ότι κάθε φορά που θα αργεί, κάθε ήχος sms που θα ακούγεται για σένα θα είναι σημάδι ότι μία νέα απιστία μπορεί να βρίσκεται στα σπάργανα. Και θα προσπαθείς να το νικήσεις αλλά η περιέργεια και η ανασφάλειά σου θα κυριαρχούν και θα σε δηλητηριάζουν.

Δεν συγχωρείται εύκολα η απιστία. Για μένα απλά δεν συγχωρείται. Πρέπει να είσαι φτιαγμένη από πολύ ιδιαίτερα υλικά που θα σε κάνουν να την προσπεράσεις ουσιαστικά και να πας παρακάτω τοποθετώντας την στη λήθη. Είναι ίσως πολύ χειρότερο να νομίζεις ότι μπορείς να την προσπεράσεις και ουσιαστικά να κοιμάσαι κάθε βράδυ με τις πληγές και τις ανασφάλειές σου. Να νιώθεις πληγωμένη και προδομένη και ανά πάσα στιγμή έτοιμη να βγάλεις νύχια.

Δεν συγχωρείται η απιστία. Απλά δεν...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.