WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Μικρά μυστικά για να κάνετε τηλεφωνικό σεξ


1 Απριλίου 2017

person-sunglasses-woman-smartphone.jpg

Μη φοβάστε να μιλήσετε

Πρώτα από όλα χρειάζεται να απελευθερώσετε την ερωτική σας φαντασία και να τα μοιραστείτε όλα δυνατά. Οι λέξεις από μόνες τους είναι πολύ ισχυρές. Και αν διστάζετε επειδή δεν το έχετε ξανακάνει ή η σχέση σας είναι σε αρχικό στάδιο, σκεφτείτε ότι στο τηλέφωνο δεν χρειάζεται να αντικρίζετε τον άλλον.

Υπολογίστε τι λεξιλόγιο θα χρησιμοποιήσετε

Μάθετε ποιες λέξεις ανάβουν το σύντροφο σας και χρησιμοποιήστε τις. Αποφύγετε να λέτε εκφράσεις που φέρνουν το σύντροφο σας σε άβολη θέση.

Μην κάνετε μόνο μια απλή συζήτηση

Για να γίνει πιο ενδιαφέρον το τηλεφωνικό σεξ δεν πρέπει να περιοριστείτε σε μια ξερή συζήτηση, αλλά φτιάξτε ένα σενάριο. Αυτή η τακτική θα βοηθήσει τις φαντασιώσεις σας.

Μην κάθεστε ακίνητες

Κάντε το τηλεφωνικό σεξ όσο πιο πραγματικό γίνεται. Καθώς περιγράφετε τι κάνετε ο ένας στον άλλον, φανταστείτε το στο μυαλό σας και όπου είναι δυνατό κάντε το και πράξη. Όταν για παράδειγμα μιλάτε για φιλιά, αισθανθείτε ότι τον φιλάτε και αρχίστε να χαϊδεύετε τον εαυτό σας.

Φορέστε κάτι σέξι

Βρείτε κάτι που σας κάνει να νιώθετε σέξι και φορέστε το. Μπορεί να μην σας βλέπει ο σύντροφος σας, όμως αν βάλετε σέξι εσώρουχα μπορεί να αλλάξει το πώς αισθάνεστε και αυτό μεταφέρεται και στη φωνή σας.

Βρείτε την ισορροπία

Όταν κάνετε τηλεφωνικό σεξ είναι σημαντικό να συμμετέχετε και οι δυο. Οπότε μην κάθεστε απλά στον καναπέ με το ακουστικό στο χέρι και περιμένετε μόνο από τον άλλον να αναλάβει όλη τη δράση.

Κάντε θορύβους

Η αίσθηση που παίζει σημαντικό ρόλο στο τηλεφωνικό σεξ είναι η ακοή και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Αναπνεύστε βαριά, αναστενάξτε και φυσικά χαλαρώστε για να το απολαύσετε.

Έχετε υπόψη ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος για τον τρόπο που κάνετε τηλεφωνικό σεξ. Ο γενικός κανόνας είναι να μιλάτε και να είστε χαλαρές, όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Άλλωστε το κάθε ζευγάρι έχει τους δικούς του κώδικες επικοινωνίας και ο καθένας ανάβει με διαφορετικούς τρόπους. Η καλύτερη τακτική για να μάθετε πώς να τον ανάβετε είναι να παρακολουθήσετε πώς μιλάει εκείνος σε εσάς. Και αν τελικά οι λέξεις που χρησιμοποιεί δεν σας ταιριάζουν, τότε χρησιμοποιήστε αυτές που είναι οι αγαπημένες σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.