WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4+1 πράγματα που δεν γνωρίζετε για την απιστία


2 Απριλίου 2017

pexels-photo-236229.jpeg
  1. Είναι πιο συχνή από ό,τι νομίζετε. Μπορεί η απιστία να αποδοκιμάζεται από πολλούς, όμως οι στατιστικές δείχνουν ότι 20 με 50 τοις εκατό των ανδρών και 30 τοις εκατό των γυναικών έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις. Το φαινόμενο της απιστίας είναι καθολικό.
  2. Οι γυναίκες σήμερα έχουν περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν τον σύντροφο τους, σε σχέση με τα πιο παλιά χρόνια. Αυτό ήταν αναμενόμενο αφού η δομή της κοινωνίας αλλά και της ζωής μιας γυναίκας έχουν αλλάξει πολύ.
  3. Οι περισσότεροι είναι ακόμα ερωτευμένοι με τους συντρόφους που απατούν. Η απιστία συνήθως έρχεται όταν ένας από τους δυο έχει χάσει το ερωτικό ενδιαφέρον. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο άπιστος σύζυγος δεν αγαπάει τη γυναίκα του ή ότι η γυναίκα δε νοιάζεται για τον απατημένο σύντροφο.  Τα συναισθήματα δεν φεύγουν τόσο εύκολα, ο ρομαντισμό όμως μπορεί να εξαφανιστεί χωρίς να το καταλάβουμε.
  4. Θα μπορούσε να κατηγορήσετε τα γονίδια σας για την απιστία. Μια μελέτη που διεξάχθηκε στο Πανεπιστήμιο του Binghamton της Νέας Υόρκης το 2010 συνδέει την απιστία με τον υποδοχέα τη ντοπαμίνης D4, που είναι συνδεδεμένος με εθιστικές συμπεριφορές όπως αλκοόλ, τυχερά παιχνίδια, απιστία.
  5. Οι περισσότερες γυναίκες γνωρίζουν ότι ο σύζυγος τους τις απατάει, αλλά αρνούνται να το παραδεχτούν. Έχουν μια εσωτερική άρνηση που τις κάνει να κλείνουν τα μάτια μπροστά σε αυτή την κατάσταση. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.