WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 πράγματα που δεν πρέπει να αποκαλύψετε στην αρχή μιας σχέσης


19 Απριλίου 2017

sxeseis-3.jpg

 

  1. Την οικονομική σας κατάσταση.

Η αλήθεια είναι ότι η οικονομική κατάσταση μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, όμως δεν υπάρχει λόγος να θίξετε το οικονομικό με το που γνωρίσετε το έτερο σας ήμισυ.Ίσως είναι προτιμότερο να γνωρίσετε τον άλλον λίγο καλύτερα, πριν ανοίξετε συζήτηση που να αφορά τα χρήματα.

  1. Το παρελθόν.

Το να μιλάτε για το παρελθόν από την αρχή μιας σχέσης ίσως τελικά απομακρύνει τον άλλον, αντί να τον φέρει πιο κοντά. Πριν αρχίσετε να μιλάτε για όλα όσα κάνετε πριν τον γνωρίσετε, καλό είναι να σιγουρευτείτε ότι είναι έτοιμος να δεχτεί όλες τις πληροφορίες για το παρελθόν σας.

  1. Τα μελλοντικά σας σχέδια.

Μια σχέση γίνεται βαθύτερη όταν μπορείτε να κάνετε σχέδια μαζί και να έχετε τις ίδιες φιλοδοξίες. Όμως τα πάντα χρειάζονται το χρόνο τους. Μερικές φορές το να αποκαλύπτετε από την αρχή τα μελλοντικά σας σχέδια μπορεί να τρομάξει τον αγαπημένο σας και να νιώσει ότι δεν μπορεί να συμβαδίσει μαζί σας.

  1. Οικογενειακά προβλήματα.

Να θυμάστε ότι τις περισσότερες φορές είναι καλό να αφήνετε έξω από την σχέση τα οικογενειακά προβλήματα. Μπορεί να θέλετε να μοιραστείτε το πρόβλημα σας με τον σύντροφο σας και είναι απολύτως φυσιολογικό, όμως πριν κάνετε την αρχή, σιγουρευτείτε ότι είναι έτοιμος να διαχειριστεί όλα όσα σας απασχολούν. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.