WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτές οι καθημερινές συνήθειες μπορεί να καταστρέψουν τη σχέση σας


27 Μαΐου 2017

sxeseis4.jpeg

Δεν κάνετε πλέον τόσο συχνά σεξ. Είναι λογικό μετά από καιρό η σεξουαλική δραστηριότητα να έχει μειωθεί. Όμως αυτό μπορείτε να το αλλάξετε. Το να διατηρείτε ενεργή τη σεξουαλική σας ζωή είναι πολύ σημαντικό για τη σχέση σας. Σταματήστε λοιπόν τις δικαιολογίες ότι είστε κουρασμένοι ή ότι έχετε πονοκέφαλο.

Διαβάστε επίσης: Πώς ξεκινάει η κρίση στη σχέση

Κοιμάστε στον καναπέ. Αυτή η συνήθεια είναι δίκοπο μαχαίρι. Γιατί ενώ δεν είναι κακό να ξεκουράζεστε στον καναπέ, όταν όμως αρχίζει να αντικαθιστά το κρεβάτι, τότε δεν είναι καλό σημάδι. Είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση να ξυπνάτε και να έχετε δίπλα σας το πρόσωπο που αγαπάτε. Από την άλλη μεριά όταν κοιμάστε χωριστά, δημιουργείται μια απόσταση μεταξύ σας, η οποία μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη σχέση σας.

Ασκείτε συνέχεια κριτική. Έχει τεράστια διαφορά να κριτικάρετε κάποιον συνεχώς για διάφορα λάθη και είναι εντελώς διαφορετικό να διαφωνείτε μαζί του. Κανείς δεν θέλει ένα  σύντροφο που να τον στήνει στον τοίχο με την παραμικρή αφορμή.

Έχετε μπει σε μια ρουτίνα. Μήπως βαριέστε συχνά; Έχετε χάσει τη χαρά και τον ενθουσιασμό; Αν όλα αυτά σας ακούγονται γνώριμα τότε πρέπει να κινητοποιηθείτε και να τα αλλάξετε. Δεν έχει σημασία αν είστε πολλά χρόνια μαζί, η σπίθα μπορεί να γίνει και πάλι απολαυστική.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.