WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι αποκαλύπτει ο σωματότυπός σας για τις σεξουαλικές επιδόσεις


28 Μαΐου 2017

couple-love-bedroom-kissing.jpg

Αν έχετε καμπύλες. Οι γυναίκες με καμπύλες έχουν μεγαλύτερους γοφούς και σύμφωνα με την επιστήμη τείνουν να είναι πιο ανοιχτόμυαλες στο κρεβάτι. Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Leeds έδειξε ότι οι γυναίκες με μεγάλους γοφούς είναι πιο δεκτικές στους σεξουαλικούς πειραματισμούς, αλλά επίσης σκέφτονται πολύ πιο έντονα το θέμα της μητρότητας σε σχέση με άλλες γυναίκες.

Αν είστε ψηλές. Μελέτες έχουν δείξει ότι ενώ οι γυναίκες με μακριά πόδια θεωρούνται σέξι, όταν φτάσουν στο κρεβάτι δεν έχουν τόσο πάθος όσο πιστεύουν οι περισσότεροι. Οι επιστήμονες υποθέτουν ότι αυτό οφείλεται στο ότι οι ψηλές γυναίκες δεν μπορούν να κουμαντάρουν πολύ εύκολα το σώμα τους.

Αν έχετε περισσότερα κιλά. Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι γυναίκες με παραπανήσια κιλά απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ σε σχέση με τις αδύνατες. Όταν έχουμε παραπάνω κιλά, αυξάνονται οι ενδορφίνες, οι οποίες με τη σειρά τους αυξάνουν τη σεξουαλική επιθυμία.

Αν είστε αδύνατες. Όπως αναφέραμε και παραπάνω οι αδύνατες γυναίκες δεν είναι τόσο καλές στο κρεβάτι σε σύγκριση με εκείνες που έχουν παραπάνω κιλά. Ωστόσο μια μελέτη έδειξε ότι οι άντρες αποδίδουν καλύτερα όταν βρίσκονται στο κρεβάτι με αδύνατες γυναίκες.

Συμπερασματικά, ό,τι σωματότυπο και να έχετε, το πιο σημαντικό είναι να αγαπάτε το σώμα σας και να γνωρίζετε ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και διαφορετικός.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.